DTB İle Gıda Kontrol Laboratuvar’ı Beraber Çalışıyor

DENİZLİ 17.11.2016 - 09:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DTB İle Gıda Kontrol Laboratuvar’ı Beraber Çalışıyor

denizli haber / denizli 20 haber / DTB İle Gıda Kontrol Laboratuvar’ı Beraber Çalışıyor

Denizli Ticaret Borsası ile Denizli Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.   Protokol çerçevesinde, her iki kurum birbirine karşılıklı teknik destek sağlayacak, analiz çeşitliliğinin arttırılması için ortak projeler üretecektir. Borsa, analiz ihtiyacı olan üyelerini Laboratuvara yönlendirecektir.   Konuyla ilgili düşüncelerini dile getiren Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, “Kurumların vermiş oldukları hizmetlerin iyileştirilmesi ve kapasitelerinin arttırılması için böyle bir protokol imzaladık, bu protokol ile Denizli’de Tarıma Dayalı Gıda Sanayinin İhtiyaç Duyduğu Analizlerin karşılanmasını ön görmekteyiz” dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / DTB İle Gıda Kontrol Laboratuvar’ı Beraber Çalışıyor

Denizli Ticaret Borsası ile Denizli Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

 

Protokol çerçevesinde, her iki kurum birbirine karşılıklı teknik destek sağlayacak, analiz çeşitliliğinin arttırılması için ortak projeler üretecektir. Borsa, analiz ihtiyacı olan üyelerini Laboratuvara yönlendirecektir.

 

Konuyla ilgili düşüncelerini dile getiren Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, “Kurumların vermiş oldukları hizmetlerin iyileştirilmesi ve kapasitelerinin arttırılması için böyle bir protokol imzaladık, bu protokol ile Denizli’de Tarıma Dayalı Gıda Sanayinin İhtiyaç Duyduğu Analizlerin karşılanmasını ön görmekteyiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.