Duran : "Bizi destekleyen herkese teşekkür ederim"

SPOR 12.11.2018 - 12:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Duran : "Bizi destekleyen herkese teşekkür ederim"

Kızılcabölükspor Kulüp Başkanı Osman Duran 2-1’lik skorla sona eren Kırşehir Belediyespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.   Coşkulu, seyir zevki yüksek bir futbolla sahadan galip ayrıldıklarını belirten Osman Duran,’ Teknik heyeti ve oyuncuları kutluyorum. Sahada kazanma adında ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiler. Bir haftalık aranın ardından yeniden liderlik koltuğunu devraldık. Bizim için adrenalini yüksek, güzel bir karşılaşma oldu. Bu önemli karşılaşmada bizleri yalnız bırakmayarak bu heyecana tanıklık eden Denizli Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, Denizli Jandarma Komutanı yardımcısı Albay Tahir Şen, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, Denizli İl Futbol Temsilcisi Musa Coşkun, Özçınar Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Çınar, Hd Kauçuk Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ateş, Eski Denizlispor Başkanlarından Evliyaoğlu Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özsoy, Odak Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Tekin, Sümerpark Avm Müdürü Zorhan Sancar ve stadımızı doldurarak bizlere büyük destek veren Büyük Kızılcabölükspor taraftarlarına çok teşekkür ederim.’ diye konuştu.

Kızılcabölükspor Kulüp Başkanı Osman Duran 2-1’lik skorla sona eren Kırşehir Belediyespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

 

Coşkulu, seyir zevki yüksek bir futbolla sahadan galip ayrıldıklarını belirten Osman Duran,’ Teknik heyeti ve oyuncuları kutluyorum. Sahada kazanma adında ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiler. Bir haftalık aranın ardından yeniden liderlik koltuğunu devraldık. Bizim için adrenalini yüksek, güzel bir karşılaşma oldu. Bu önemli karşılaşmada bizleri yalnız bırakmayarak bu heyecana tanıklık eden Denizli Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, Denizli Jandarma Komutanı yardımcısı Albay Tahir Şen, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, Denizli İl Futbol Temsilcisi Musa Coşkun, Özçınar Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Çınar, Hd Kauçuk Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ateş, Eski Denizlispor Başkanlarından Evliyaoğlu Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özsoy, Odak Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Tekin, Sümerpark Avm Müdürü Zorhan Sancar ve stadımızı doldurarak bizlere büyük destek veren Büyük Kızılcabölükspor taraftarlarına çok teşekkür ederim.’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.