Elazığspor-Denizlispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

SPOR 10.02.2018 - 12:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Elazığspor-Denizlispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Denizlispor bugün oynayacağı Elazığspor deplasmanında puan alarak dönmeyi hedefliyor. Denizlispor’da maça dakikalar kala karşılaşmaya çıkacak ilk 11 belli oldu.   Spor Toto 1. Lig'de 21. hafta kapsamında Denizlispor- Elazığspor’a konuk olacak. 10 Şubat Cumartesi (bugün) günü saat 13.00'te Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanacak maçı hakem Onur Karabaş yönetecek. Karabaş'ın yardımcılıklarını ise Murat Temel ve Mehmet Ali Akkor yönetecek. Elazığspor-Denizlispor maçı beIN Sports Max 2'den canlı izlenebilecek.   Ligde 16. sırada olan Denizlispor son iki maçta, İstanbulspor deplansmanında 2-1 ve kendi evinde oynadığı Eskişehirspor karşısında 2-0 mağlup oldu. 10. sırada yer alan Elazığspor geçtiğimiz hafta Başkent'te Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldı. Denizlispor'da Eskişehirspor maçından sonra Reha Enginer ile yollarını ayırırken, sezonun ikinci yarısında yaptığı 8 transfer ile Elazığspor karşılamasına çıkacak. Bülent Ertuğrul'un başında olduğu yeşil-siyahlı ekip galibiyet için oynayacak.   İlk maçta kazanan Elazığspor oldu   Ligin ilk yarısında Denizli Atatürk Stadı'nda oynan maçı Elazığspor kazandı. Gakgoşların galibiyet gollerini 39. ve 61. dakikada Tom ile 87. dakikada Andreas Tatos kaydetti. Denizlispor'da ise Barış Örücü'nün 76. ve 88. dakikalarda attığı goller puan için yeterli olmadı.   Denizlispor'un ilk 11’i belli oldu Denizlispor- Elazığspor karşılaşmasına Asil Kaan Güler, Canberk Aydın, Cenk Güvenç, Alperen Babacan, Keremcan Akyüz, Burak Altıparmak, Hasan Kılıç, Leandro Kappel, Barış Örücü, Ziya Alkurt, Friday Eze ilk onbiri ile çıkacak.

Denizlispor bugün oynayacağı Elazığspor deplasmanında puan alarak dönmeyi hedefliyor. Denizlispor’da maça dakikalar kala karşılaşmaya çıkacak ilk 11 belli oldu.

 

Spor Toto 1. Lig'de 21. hafta kapsamında Denizlispor- Elazığspor’a konuk olacak. 10 Şubat Cumartesi (bugün) günü saat 13.00'te Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanacak maçı hakem Onur Karabaş yönetecek. Karabaş'ın yardımcılıklarını ise Murat Temel ve Mehmet Ali Akkor yönetecek. Elazığspor-Denizlispor maçı beIN Sports Max 2'den canlı izlenebilecek.

 

Ligde 16. sırada olan Denizlispor son iki maçta, İstanbulspor deplansmanında 2-1 ve kendi evinde oynadığı Eskişehirspor karşısında 2-0 mağlup oldu. 10. sırada yer alan Elazığspor geçtiğimiz hafta Başkent'te Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldı. Denizlispor'da Eskişehirspor maçından sonra Reha Enginer ile yollarını ayırırken, sezonun ikinci yarısında yaptığı 8 transfer ile Elazığspor karşılamasına çıkacak. Bülent Ertuğrul'un başında olduğu yeşil-siyahlı ekip galibiyet için oynayacak.

 

İlk maçta kazanan Elazığspor oldu

 

Ligin ilk yarısında Denizli Atatürk Stadı'nda oynan maçı Elazığspor kazandı. Gakgoşların galibiyet gollerini 39. ve 61. dakikada Tom ile 87. dakikada Andreas Tatos kaydetti. Denizlispor'da ise Barış Örücü'nün 76. ve 88. dakikalarda attığı goller puan için yeterli olmadı.

 

Denizlispor'un ilk 11’i belli oldu

Denizlispor- Elazığspor karşılaşmasına Asil Kaan Güler, Canberk Aydın, Cenk Güvenç, Alperen Babacan, Keremcan Akyüz, Burak Altıparmak, Hasan Kılıç, Leandro Kappel, Barış Örücü, Ziya Alkurt, Friday Eze ilk onbiri ile çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.