Emniyetten 'FETÖ ablalarına 9 ilde eş zamanlı operasyon

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.04.2018 - 17:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Emniyetten 'FETÖ ablalarına 9 ilde eş zamanlı operasyon

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Manisa'nın Turgutlu ilçesi merkez olmak üzere Denizli dahil 9 ilde 25 ayrı adrese eş zamanlı olarak yapılan operasyonda örgütün 'Abla' yapılanmasına ağır darbe vuruldu. 9 kişinin gözaltına alındığı operasyon sonrası şahısların emniyet sorgusunun devam ettiği öğrenildi.  Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında aralarında, ByLook, kullanıcısı, İl kasası, Mütevelli heyeti sorumluları, Dernek üyeleri ve çalışanlarının bulunduğu 9 kişi hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.  Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, Manisa, Balıkesir, Denizli, Muğla, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Isparta ve İzmir illerinde 25 farklı adrese düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda 9 şüpheli gözaltına alındı.  Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin tamamlanan şüphelilerden A.D., çıkarıldığı mahkemece Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakılırken diğer şüphelilerinin, Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.   

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Manisa'nın Turgutlu ilçesi merkez olmak üzere Denizli dahil 9 ilde 25 ayrı adrese eş zamanlı olarak yapılan operasyonda örgütün 'Abla' yapılanmasına ağır darbe vuruldu. 9 kişinin gözaltına alındığı operasyon sonrası şahısların emniyet sorgusunun devam ettiği öğrenildi. 


Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında aralarında, ByLook, kullanıcısı, İl kasası, Mütevelli heyeti sorumluları, Dernek üyeleri ve çalışanlarının bulunduğu 9 kişi hakkında gözaltı kararı çıkartıldı. 


Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, Manisa, Balıkesir, Denizli, Muğla, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Isparta ve İzmir illerinde 25 farklı adrese düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda 9 şüpheli gözaltına alındı. 


Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin tamamlanan şüphelilerden A.D., çıkarıldığı mahkemece Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakılırken diğer şüphelilerinin, Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.