Ertumur'dan 'İnce' yorumu

SİYASET 04.05.2018 - 15:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ertumur'dan 'İnce' yorumu

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığından istifa ettikten sonra Milletvekilliği aday adaylığına başvuran 23, dönem milletvekillerinden Ali Rıza Ertemur Cumhurbaşkanı adaylarının Muharrem İnce olmasının ardından ilk değerlendirmesini denizli20haber.com’a yaptı.   CHP’nin Cumhurbaşkanı adayının Muharrem İnce olmasının ardından açıklamada bulunan Milletvekili aday adayı Ali Rıza Ertemur , “Heyecanla beklenen CHP’nin adayı partinin içinden örgütlerden gelmiş halkla bütünleşmiş Yalova milletvekili 110 milletvekilimizin isteğiyle Cumhurbaşkanı adayımız oldu “ dedi. Muharrem İnce’nin CHP-İyi Parti –SP-DP ittifakında nasıl bir etki göstereceği sorusuna ise Ertemur , “ İttifakta her parti kendi adayını çıkaracak. 1.turda en fazla oyu alan kim olursa 2.tura o isimle devam edeceğiz. Bu ismi ittifakta kabul edecektir . Fakat biz 2.tura gitmeden Cumhurbaşkanımızı seçmek istiyoruz “ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığından istifa ettikten sonra Milletvekilliği aday adaylığına başvuran 23, dönem milletvekillerinden Ali Rıza Ertemur Cumhurbaşkanı adaylarının Muharrem İnce olmasının ardından ilk değerlendirmesini denizli20haber.com’a yaptı.

 

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayının Muharrem İnce olmasının ardından açıklamada bulunan Milletvekili aday adayı Ali Rıza Ertemur , “Heyecanla beklenen CHP’nin adayı partinin içinden örgütlerden gelmiş halkla bütünleşmiş Yalova milletvekili 110 milletvekilimizin isteğiyle Cumhurbaşkanı adayımız oldu “ dedi.

Muharrem İnce’nin CHP-İyi Parti –SP-DP ittifakında nasıl bir etki göstereceği sorusuna ise Ertemur , “ İttifakta her parti kendi adayını çıkaracak. 1.turda en fazla oyu alan kim olursa 2.tura o isimle devam edeceğiz. Bu ismi ittifakta kabul edecektir . Fakat biz 2.tura gitmeden Cumhurbaşkanımızı seçmek istiyoruz “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.