Evden okula gidiyorum diye çıkan genç kız kayboldu

DENİZLİ 15.02.2017 - 12:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Evden okula gidiyorum diye çıkan genç kız kayboldu

Denizli'de sabah okula gidiyorum diye evden çıkan 15 yaşındaki genç kız'dan haber alınamıyor.

Pamukkale İlçesi İncillipınar Mahallesi'nde yaşayan ve özel bir kolejde eğitim gören 15 yaşındaki Saadet Bayar isimli genç kız okula gidiyorum diye çıktı ama geri dönmedi.   Anne Sebahat Bayar,  tarafından Kınıklı Karakoluna kızının kaybolduğu ihbarı başvurusu üzerine ekipler harekete geçti. Kızının herhangi bir psikolojik sorunun olmadığını, kendisinin çok uyumlu ve çevresinde sevilen bir kişi olduğunu ifade etti. , “Saadet’in herhangi bir sorunu yoktur. Sakalaştık okula gönderdim sonrasında bir daha haber alamadık kendisinden. Ailem yaklaşık 10 kişi kızımı arıyor. Gidebileceği her yere baktık. Bir kez telefonları açmış konuşmamış. Annem kızar demiş. Şimdi ise telefon tamamen kapalı. Daha önce hiç kaybolmadı. Böyle bir girişimde de bulunmadı: Evden ayrılırken üzerinde bordo mont, siyah pantolon ve siyah ayakkabı vardı. Kısa ve küt saçlıdır. Görenler duyanların emniyet birimlerimize haber vermesini istiyorum” dedi.   Edinilen bilgiye göre, Bir taksi şoförünün en son Sevindik Eskihisar tarafında yanında 2 erkekle birlikte bırakıldığı belirtildi. Taksi şoförünün  kayıp kızın telefonunu zorla elinden aldıkları ve kızın ailemi aramam gerekiyor demesine rağmen telefonu vermedikleri ifade edildi. Taksi  şoförü daha sonra karakola giderek konu ile alakalı bilgi verdiği öğrenildi.   Kayıp genç kızı görenlerin en yakın polis merkezine veya 155 ihbar hattına bilgi verilmesi istendi.
Denizli'de sabah okula gidiyorum diye evden çıkan 15 yaşındaki genç kız'dan haber alınamıyor.

Pamukkale İlçesi İncillipınar Mahallesi'nde yaşayan ve özel bir kolejde eğitim gören 15 yaşındaki Saadet Bayar isimli genç kız okula gidiyorum diye çıktı ama geri dönmedi.

 

Anne Sebahat Bayar,  tarafından Kınıklı Karakoluna kızının kaybolduğu ihbarı başvurusu üzerine ekipler harekete geçti. Kızının herhangi bir psikolojik sorunun olmadığını, kendisinin çok uyumlu ve çevresinde sevilen bir kişi olduğunu ifade etti. , “Saadet’in herhangi bir sorunu yoktur. Sakalaştık okula gönderdim sonrasında bir daha haber alamadık kendisinden. Ailem yaklaşık 10 kişi kızımı arıyor. Gidebileceği her yere baktık. Bir kez telefonları açmış konuşmamış. Annem kızar demiş. Şimdi ise telefon tamamen kapalı. Daha önce hiç kaybolmadı. Böyle bir girişimde de bulunmadı: Evden ayrılırken üzerinde bordo mont, siyah pantolon ve siyah ayakkabı vardı. Kısa ve küt saçlıdır. Görenler duyanların emniyet birimlerimize haber vermesini istiyorum” dedi.

 

Edinilen bilgiye göre, Bir taksi şoförünün en son Sevindik Eskihisar tarafında yanında 2 erkekle birlikte bırakıldığı belirtildi. Taksi şoförünün  kayıp kızın telefonunu zorla elinden aldıkları ve kızın ailemi aramam gerekiyor demesine rağmen telefonu vermedikleri ifade edildi. Taksi  şoförü daha sonra karakola giderek konu ile alakalı bilgi verdiği öğrenildi.

 

Kayıp genç kızı görenlerin en yakın polis merkezine veya 155 ihbar hattına bilgi verilmesi istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.