Fatih Tekke: "Galibiyet oyuncuların başarısıdır"

SPOR 17.02.2018 - 18:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Fatih Tekke: "Galibiyet oyuncuların başarısıdır"

Denizlispor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Giresunspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, bu başarı takımın başarısıdır dedi.   Denizlispor bugün deplasmanda karşı karşıya geldiği Giresunspor karşısında önemli bir galibiyet alarak sahadan 2-0 galip ayrıldı.   Maç sonrası maçın değerlendirmesini yapan Teknik Dİrektör Fatih Tekke; “Bu takımın ihtiyacı olan duygu ve duygulu oyuna ihtiyacı vardı. Bugün maçın yapısına uygun oynadık. Bunun üzerine çok mu çalıştık? Hayır.. bu çok söylenir oldu aslında, çok abartmaya gerek yok, bu oyuncuların galibiyetidir. Oyuncularıma teşekkür ederim. Fakat neticesinde bir galibiyettir. Zor bir deplasmanda bu galibiyeti almak önemliydi. Bu duygu bütünlüğünü korumak ve devam etmek zorundayız. Hemen akabinde Çarşamba ve Pazar günü maçımız var, dolayısı ile bunu unutup bu duyguyu koruyarak yolumuza devam etmek zorundayız. Tabiki de bizimde planlarımız var. Sakatlığın olmaması gayet iyi her iki takımada tebrik ederim. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu” dedi

Denizlispor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Giresunspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, bu başarı takımın başarısıdır dedi.

 

Denizlispor bugün deplasmanda karşı karşıya geldiği Giresunspor karşısında önemli bir galibiyet alarak sahadan 2-0 galip ayrıldı.

 

Maç sonrası maçın değerlendirmesini yapan Teknik Dİrektör Fatih Tekke; “Bu takımın ihtiyacı olan duygu ve duygulu oyuna ihtiyacı vardı. Bugün maçın yapısına uygun oynadık. Bunun üzerine çok mu çalıştık? Hayır.. bu çok söylenir oldu aslında, çok abartmaya gerek yok, bu oyuncuların galibiyetidir. Oyuncularıma teşekkür ederim. Fakat neticesinde bir galibiyettir. Zor bir deplasmanda bu galibiyeti almak önemliydi. Bu duygu bütünlüğünü korumak ve devam etmek zorundayız. Hemen akabinde Çarşamba ve Pazar günü maçımız var, dolayısı ile bunu unutup bu duyguyu koruyarak yolumuza devam etmek zorundayız. Tabiki de bizimde planlarımız var. Sakatlığın olmaması gayet iyi her iki takımada tebrik ederim. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.