Fazla gelen elektrik faturanıza itiraz edin!

DİĞER 05.10.2016 - 11:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Fazla gelen elektrik faturanıza itiraz edin!

denizli haber / denizli 20 haber / Fazla gelen elektrik faturanıza itiraz edin!

Elektrik faturanızın yüksek geldiğini düşünüyorsanız, ödemeden önce hizmet veren kuruluşa giderek inceletin. Yanlışlıkla yazıldığı belirtilen faturanız, verdiğiniz dilekçe karşılığında incelenerek düzeltiliyor.   Daha önce haberini yaptığımız ‘Faturanız yüksek geliyorsa dikkat edin’  (İki ayrı fatura başlıklı)  haberde önceki gelen fatura düzeltilmesine rağmen daha sonraki ayda gelen ikinci faturada da aynı şekilde yüksek faturalandı. İtiraz üzerine ikinci faturada düzeltilerek 5 lira ödenmesi istendi.   Denizli’de bir apartmanın merdiven otomatiğine gelen elektrik faturası ADM E.D A.Ş Denizli Müdürlüğü’nce düzenlenerek değeri bedelinde ödeme yapıldı. Bir sonraki ayda aynı şekilde gelen ikinci faturada aynı şekilde yüksek geldi. Apartman sakinleri yine ADM E.D. A.Ş’nin kapısını çaldı.   Denizli Merkezefendi ilçesi Karman Mahallesi 1490/3 sokak numara 11 de bulunan 3 katlı apartmanın,  Ağustos ayında merdiven otomatiğine gelen 39 lira 10 kuruşluk fatura yüksek bulununca apartman sakinleri tarafından ADM E.D A.Ş Denizli Müdürlüğü’ne itirazda bulunuldu. Yapılan itirazı değerlendiren ADM E.D A.Ş Denizli Müdürlüğü kullanım bedeli üzerinden yapılan hesaplamalarla faturayı tekrar düzenleyerek 6 lira 10 kuruştan faturalandırdı.   İKİNCİ GELEN YÜKSEK FATURADA DÜZELTİLDİ Apartman sakinleri bunu hallettiklerini düşünürken son ödeme tarihi 4 Ekim 2016 olan yeni faturada da aynı yükseklikte faturayı görünce iş yine başa düştü dediler. Gelen son faturada ise elektrik kullanım bedeli olarak 37 lira 60 kuruş şeklinde geldi. Apartman sakinleri bu faturayı da alarak ADM E.D. .AŞ’nin yolunu tuttu.  Yüksek gelen faturayı tekrar yetkililere göstererek 4 Ekim 2016 son ödemesi olan 37 lira 60 kuruş’luk fatura düzeltilerek 13 Ekim 2016 son ödeme tarihli 5 lira olarak düzenlendi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Fazla gelen elektrik faturanıza itiraz edin!

Elektrik faturanızın yüksek geldiğini düşünüyorsanız, ödemeden önce hizmet veren kuruluşa giderek inceletin. Yanlışlıkla yazıldığı belirtilen faturanız, verdiğiniz dilekçe karşılığında incelenerek düzeltiliyor.

 

Daha önce haberini yaptığımız ‘Faturanız yüksek geliyorsa dikkat edin’  (İki ayrı fatura başlıklı)  haberde önceki gelen fatura düzeltilmesine rağmen daha sonraki ayda gelen ikinci faturada da aynı şekilde yüksek faturalandı. İtiraz üzerine ikinci faturada düzeltilerek 5 lira ödenmesi istendi.

 

Denizli’de bir apartmanın merdiven otomatiğine gelen elektrik faturası ADM E.D A.Ş Denizli Müdürlüğü’nce düzenlenerek değeri bedelinde ödeme yapıldı. Bir sonraki ayda aynı şekilde gelen ikinci faturada aynı şekilde yüksek geldi. Apartman sakinleri yine ADM E.D. A.Ş’nin kapısını çaldı.

 

Denizli Merkezefendi ilçesi Karman Mahallesi 1490/3 sokak numara 11 de bulunan 3 katlı apartmanın,  Ağustos ayında merdiven otomatiğine gelen 39 lira 10 kuruşluk fatura yüksek bulununca apartman sakinleri tarafından ADM E.D A.Ş Denizli Müdürlüğü’ne itirazda bulunuldu. Yapılan itirazı değerlendiren ADM E.D A.Ş Denizli Müdürlüğü kullanım bedeli üzerinden yapılan hesaplamalarla faturayı tekrar düzenleyerek 6 lira 10 kuruştan faturalandırdı.

 

İKİNCİ GELEN YÜKSEK FATURADA DÜZELTİLDİ

Apartman sakinleri bunu hallettiklerini düşünürken son ödeme tarihi 4 Ekim 2016 olan yeni faturada da aynı yükseklikte faturayı görünce iş yine başa düştü dediler. Gelen son faturada ise elektrik kullanım bedeli olarak 37 lira 60 kuruş şeklinde geldi. Apartman sakinleri bu faturayı da alarak ADM E.D. .AŞ’nin yolunu tuttu.  Yüksek gelen faturayı tekrar yetkililere göstererek 4 Ekim 2016 son ödemesi olan 37 lira 60 kuruş’luk fatura düzeltilerek 13 Ekim 2016 son ödeme tarihli 5 lira olarak düzenlendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.