Freni tutmayan otomobil cami minaresine çarptı

DENİZLİ 03.09.2016 - 13:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Freni tutmayan otomobil cami minaresine çarptı

denizli haber / denizli 20 haber / Freni tutmayan otomobil cami minaresine çarptı

Denizli Acıpayam İlçesi’nde bu sabah frenleri tutmayan otomobilin kontrolünü kaybetmesi donucu meydana gelen trafik kasasında 1 kişi yaralandı.    Edinilen bilgiye göre Acıpayam Aliveren Mahallesi meydanına otomobili ile hareket halinde olan otomobil sürücünün kullandığı otomobil, freninin tutmaması ve direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bir evin duvarına daha sonra meydanda bulunan kadınlara çarpmamak için manevra yaptı. Durumu kurtaran sürücü daha sonra cami minaresi ile bir ağacın arasına çarparak durabildi.   Meydana gelen kazada otomobilde bulunan yolcu yara almadan kurtulurken, sürücünün adının Osman olduğu kişi ise yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri şoföre olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına alınması sağlandı.   Kaynak: Çameli Gazetesi
denizli haber / denizli 20 haber / Freni tutmayan otomobil cami minaresine çarptı

Denizli Acıpayam İlçesi’nde bu sabah frenleri tutmayan otomobilin kontrolünü kaybetmesi donucu meydana gelen trafik kasasında 1 kişi yaralandı.

 

 Edinilen bilgiye göre Acıpayam Aliveren Mahallesi meydanına otomobili ile hareket halinde olan otomobil sürücünün kullandığı otomobil, freninin tutmaması ve direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bir evin duvarına daha sonra meydanda bulunan kadınlara çarpmamak için manevra yaptı. Durumu kurtaran sürücü daha sonra cami minaresi ile bir ağacın arasına çarparak durabildi.

 

Meydana gelen kazada otomobilde bulunan yolcu yara almadan kurtulurken, sürücünün adının Osman olduğu kişi ise yaralandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri şoföre olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına alınması sağlandı.

 

Kaynak: Çameli Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.