Görevden alınan Hayla'dan ilk açıklama!

GÜNDEM 26.05.2018 - 05:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Görevden alınan Hayla'dan ilk açıklama!

Kale İlçe Belediye Başkanı Erkan Hayla İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alındıktan sonra sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Erkan Hayla yaptığı açıklamada, Kale halkından helallik isteyerek veda etti.   Erkan Hayla, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Saygıdeğer Kale Halkı Malum haberlerden de öğrendiğiniz üzere bugün İçişleri Bakanlığı kararı ile görevden uzaklaştırıldım. Bu konuda hiç bir basın mensubuna bir demeç vermedim. Benim ağzımdan yayınlanan demeçler asılsızdır. Göreve geldiğim günden bu yana canla başla sizler için çalıştım. İmkanlarımız kısıtlıydı. O yüzden bazı hizmetlerinizi yapamadım. Ama sizleri utandıracak hiçbir şey yapmadım. Garibanı ezmedim ezdirmedim. Kimseye ayrım yapmadım. İlçe menfaatlerine hep sahip çıktım. Beraber büyük işler başardık. Siz değerli halkıma, personelime, muhtarlarıma, meclis üyelerime teşekkür ederim. Buraya kadarmış. Hakkınızı helâl ediniz. Eğer varsa benim haklarım helâl olsun. Saygılarımla…” ifadelerini kullandı.   İşte o paylaşım:  

Kale İlçe Belediye Başkanı Erkan Hayla İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alındıktan sonra sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Erkan Hayla yaptığı açıklamada, Kale halkından helallik isteyerek veda etti.

 

Erkan Hayla, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Saygıdeğer Kale Halkı Malum haberlerden de öğrendiğiniz üzere bugün İçişleri Bakanlığı kararı ile görevden uzaklaştırıldım. Bu konuda hiç bir basın mensubuna bir demeç vermedim. Benim ağzımdan yayınlanan demeçler asılsızdır. Göreve geldiğim günden bu yana canla başla sizler için çalıştım. İmkanlarımız kısıtlıydı. O yüzden bazı hizmetlerinizi yapamadım. Ama sizleri utandıracak hiçbir şey yapmadım. Garibanı ezmedim ezdirmedim. Kimseye ayrım yapmadım. İlçe menfaatlerine hep sahip çıktım. Beraber büyük işler başardık. Siz değerli halkıma, personelime, muhtarlarıma, meclis üyelerime teşekkür ederim. Buraya kadarmış. Hakkınızı helâl ediniz. Eğer varsa benim haklarım helâl olsun. Saygılarımla…” ifadelerini kullandı.

 

İşte o paylaşım:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.