Güzelyurt Bağlantı Yolunda Asfalt Çalışması Yapıldı

DENİZLİ 18.09.2019 - 09:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Güzelyurt Bağlantı Yolunda Asfalt Çalışması Yapıldı

Denizli'nin Çameli İlçesi  Cumaalanı – Güzelyurt arasındaki Güzelyurt bağlantı yolunda asfalt çalışması yapıldı.   Çameli’nin   en hızlı gelişen mahallelerinden olan Güzelyurt Mahallesinde  araç trafiğinin fazla olması ve sürücülerin güvenliği açısından yol genişletme ve yol kotunun belli seviyeye düşürülmesi  serme ve sıkıştırma işlemlerinin sonunda sonra Denizli Büyükşehir  Belediyesi ve Çameli Belediyesince  asfalt çalışması gerçekleşti.     Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; Güzelyurt Bağlantı yolumuz bir çok mahalle’ye ulaşım imkanı sağlamaktadır. Araç trafiğinin hızlı çalışması halk arasında dilek tepesi olan bölümün  sürücülerin birbirlerini görememesinden dolayı yol kotu düşürülmesi ile birlikte yol genişletme çalışmaları gerçekleştirilerek bugün itibaren Asfalt Çalışması gerçekleşti Bu çalışmalar kapsamında Çameli Mahallemizin ulaşım imkanlarını en iyi hale getirmek için çalışıyoruz. Yaptığımız hizmetlerin karşılığında halkımızın duası ve teşekkür etmeleri bizleri mutlu ediyor. Asfalt Çalışması için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ederiz” dedi.  

Denizli'nin Çameli İlçesi  Cumaalanı – Güzelyurt arasındaki Güzelyurt bağlantı yolunda asfalt çalışması yapıldı.

 

Çameli’nin   en hızlı gelişen mahallelerinden olan Güzelyurt Mahallesinde  araç trafiğinin fazla olması ve sürücülerin güvenliği açısından yol genişletme ve yol kotunun belli seviyeye düşürülmesi  serme ve sıkıştırma işlemlerinin sonunda sonra Denizli Büyükşehir  Belediyesi ve Çameli Belediyesince  asfalt çalışması gerçekleşti.

 

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; Güzelyurt Bağlantı yolumuz bir çok mahalle’ye ulaşım imkanı sağlamaktadır. Araç trafiğinin hızlı çalışması halk arasında dilek tepesi olan bölümün  sürücülerin birbirlerini görememesinden dolayı yol kotu düşürülmesi ile birlikte yol genişletme çalışmaları gerçekleştirilerek bugün itibaren Asfalt Çalışması gerçekleşti Bu çalışmalar kapsamında Çameli Mahallemizin ulaşım imkanlarını en iyi hale getirmek için çalışıyoruz. Yaptığımız hizmetlerin karşılığında halkımızın duası ve teşekkür etmeleri bizleri mutlu ediyor. Asfalt Çalışması için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ederiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.