Hacı Ahmet Pakel Vakfı'ndan iftar geleneği devam ediyor

DENİZLİ 31.05.2017 - 18:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hacı Ahmet Pakel Vakfı'ndan iftar geleneği devam ediyor

Denizli Hacı Ahmet Pakel Vakfı, Ramazan ayında Kasr-ı Arifan Camii'nde geleneksel hale getirdiği iftar yemeğine bu yılda devam ediyor.

Denizli  Hacı Ahmet Pakel Vakfı, Ramazan ayında Kasr-ı Arifan Camii'nde geleneksel hale getirdiği iftar yemeğine bu yılda devam ediyor.   Hacı Ahmet Pakel Efendi Hazretlerinin  5 yıl önce başlatmış olduğu iftar geleneği,  vefatının seneyi devriyesinde bu yılda Hacı Arif Seylan Efendi önderliğinde, tüm vakıf mensuplarının katılımıyla aynı güzelliklerle devam ediyor.   Bu yıl 5.'si düzenlenen iftar yemeğine Denizlili birçok ihtiyaç sahibi katılarak faydalanıyor. Her yıl yemek verilecek kişi sayısını arttıran vakıf mensupları, bu yılda Ramazan boyunca 30 bin kişiye iftar yemeği ikram etmeyi planlıyor. Ramazan ayının yağışlı geçtiği ilk günlerinde her yıl Kasr-i Arifan Camii bahçesinde verilen yemek ikramı, bu günlerde yapımı devam eden cami içerinde verilerek sağlanıyor.   Hacı Arif Seylan Efendi; "Bu mübarek Ramazan ayında Hacı Ahmet Babamızın bize miras bıraktığı güzellikleri yaşatmanın gayreti içersindeyiz. Allah rızasını kazanmanın ve büyüklerimizin yolunda, izinde gitmek için her türlü güzel ameli yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu yıl 5.'sini düzenlediğimiz iftar yemeğimize tüm ihtiyaç sahibi, yolda kalıp iftara yetişemeyen, hastanede hastası bulunan ve ziyarete gelen bütün Denizlili vatandaşlarımızı iftar yemeğimize davet ediyoruz" dedi.  
Denizli Hacı Ahmet Pakel Vakfı, Ramazan ayında Kasr-ı Arifan Camii'nde geleneksel hale getirdiği iftar yemeğine bu yılda devam ediyor.

Denizli  Hacı Ahmet Pakel Vakfı, Ramazan ayında Kasr-ı Arifan Camii'nde geleneksel hale getirdiği iftar yemeğine bu yılda devam ediyor.

 

Hacı Ahmet Pakel Efendi Hazretlerinin  5 yıl önce başlatmış olduğu iftar geleneği,  vefatının seneyi devriyesinde bu yılda Hacı Arif Seylan Efendi önderliğinde, tüm vakıf mensuplarının katılımıyla aynı güzelliklerle devam ediyor.

 

Bu yıl 5.'si düzenlenen iftar yemeğine Denizlili birçok ihtiyaç sahibi katılarak faydalanıyor. Her yıl yemek verilecek kişi sayısını arttıran vakıf mensupları, bu yılda Ramazan boyunca 30 bin kişiye iftar yemeği ikram etmeyi planlıyor. Ramazan ayının yağışlı geçtiği ilk günlerinde her yıl Kasr-i Arifan Camii bahçesinde verilen yemek ikramı, bu günlerde yapımı devam eden cami içerinde verilerek sağlanıyor.

 

Hacı Arif Seylan Efendi; "Bu mübarek Ramazan ayında Hacı Ahmet Babamızın bize miras bıraktığı güzellikleri yaşatmanın gayreti içersindeyiz. Allah rızasını kazanmanın ve büyüklerimizin yolunda, izinde gitmek için her türlü güzel ameli yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu yıl 5.'sini düzenlediğimiz iftar yemeğimize tüm ihtiyaç sahibi, yolda kalıp iftara yetişemeyen, hastanede hastası bulunan ve ziyarete gelen bütün Denizlili vatandaşlarımızı iftar yemeğimize davet ediyoruz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.