Halk Toplantıları Düzenlenecek

DENİZLİ 12.12.2016 - 10:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Halk Toplantıları Düzenlenecek

denizli haber / denizli 20 haber / Halk Toplantıları Düzenlenecek

Denizli Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, vatandaşların sorun, istek ve şikayetlerini dile getirmek için, Vali Altıparmak ile her ayın ilk haftasının Salı günleri halkla buluşacak.   Yapılan açıklamada; "Valiliğimizce; vatandaşlarımızın sorun, istek, şikâyet ve önerilerini doğrudan dile getirebilmelerine imkân vermek ve çözüm üretmek amacıyla her ayın ikinci haftasına denk gelen Salı günlerinde "Halk Toplantısı" düzenlenecektir.   Halk Toplantılarının ilki 13 Aralık 2016 salı günü saat 09.30'da Valilik Toplantı Salonunda yapılacak. Tüm vatandaşlarımızın iştirak edebileceği ‘Halk Toplantısına’ Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak başkanlık edecektir. 
denizli haber / denizli 20 haber / Halk Toplantıları Düzenlenecek

Denizli Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, vatandaşların sorun, istek ve şikayetlerini dile getirmek için, Vali Altıparmak ile her ayın ilk haftasının Salı günleri halkla buluşacak.

 

Yapılan açıklamada; "Valiliğimizce; vatandaşlarımızın sorun, istek, şikâyet ve önerilerini doğrudan dile getirebilmelerine imkân vermek ve çözüm üretmek amacıyla her ayın ikinci haftasına denk gelen Salı günlerinde "Halk Toplantısı" düzenlenecektir.

 

Halk Toplantılarının ilki 13 Aralık 2016 salı günü saat 09.30'da Valilik Toplantı Salonunda yapılacak. Tüm vatandaşlarımızın iştirak edebileceği ‘Halk Toplantısına’ Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak başkanlık edecektir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.