Hedeflerine Ulaşamayacaklar

GÜNDEM 11.12.2016 - 09:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hedeflerine Ulaşamayacaklar

denizli haber / denizli 20 haber / Hedeflerine Ulaşamayacaklar

İstanbul'da 29 kişinin şehit, 166 kişinin yaralandığı hain terör saldırısı sonucu, Denizli Platformu adına Dönem sözcüsü ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert kınama mesajı yayınladı.   Kanlı eller bir kez daha işbaşındaydı ve İstanbul'umuzda gerçekleştirdikleri kalleş bir saldırı ile Türkiye'ye zarar vermeyi hedeflediler. Hain ve alçak odakların bilmesi ve unutmaması gereken gerçek şudur ki bu tür saldıralar Türkiye'nin birliktelik ruhunu daha da güçlendirmektedir. Cumartesi gecesi İstanbul'da gerçekleşen hain ve alçak saldırıyı planlayanlar ve uygulayanlar hiç bir zaman hedeflerine ulaşamayacaklar. Menfur saldırı sonrasında şehitlerimize Allahtan rahmet ve yakınlarına Başsağlığı, yaralımıza acil şifalar diliyoruz.
denizli haber / denizli 20 haber / Hedeflerine Ulaşamayacaklar

İstanbul'da 29 kişinin şehit, 166 kişinin yaralandığı hain terör saldırısı sonucu, Denizli Platformu adına Dönem sözcüsü ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert kınama mesajı yayınladı.

 

Kanlı eller bir kez daha işbaşındaydı ve İstanbul'umuzda gerçekleştirdikleri kalleş bir saldırı ile Türkiye'ye zarar vermeyi hedeflediler.

Hain ve alçak odakların bilmesi ve unutmaması gereken gerçek şudur ki bu tür saldıralar Türkiye'nin birliktelik ruhunu daha da güçlendirmektedir.

Cumartesi gecesi İstanbul'da gerçekleşen hain ve alçak saldırıyı planlayanlar ve uygulayanlar hiç bir zaman hedeflerine ulaşamayacaklar.

Menfur saldırı sonrasında şehitlerimize Allahtan rahmet ve yakınlarına Başsağlığı, yaralımıza acil şifalar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.