Hırsız mahalleliyi ayağa kaldırdı

ASAYİŞ 19.06.2016 - 02:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Hırsız mahalleliyi ayağa kaldırdı

denizli haber / denizli 20 haber / Hırsız mahalleliyi ayağa kaldırdı

Denizli Pamukkale ilçesi Bağbaşı bölgesine dadanan hırsız veya hırsızlar mahalleliyi ayağa kaldırdı. Bir eve hırsız girdiği bilgisini alan mahalleli eline sopaları alarak hırsızı aramaya başladı. Bağbaşı ve Zümrütevler Mahallesi ile Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde ki evlere dadanan hırsız mahalle sakinlerine canlarından bezdirdi. İddiaya göre, önceden bu mahalleler de 7 eve giren hırsız, gece yarısı Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde bir eve daha girince mahalleli ayaklandı. Yaşananlara öfkelenen özellikle mahallenin gençleri ellerinde sopalarla hırsızın peşine düştü. Son girdiği evden cep telefonu, bilgisayar ve ziynet eşyası çaldığı belirtildi. Hırsızın özellikle teravih namazı vakitlerini tercih ettiği mahalle sakinleri tarafından tespit edildi. Olay Emniyet Güçlerine haber verdi. Olay yerine gelen polis görgü tanıklarının ifadelerini aldıktan sonra hırsızı bulmak için çalışma başlattı. EŞKALİ BENZEYEN 1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI Bağbaşı Mahallesi’ne dadanan hırsızı arama çalışmaları anında sonuç verdi ve görgü tanıklarının verdiği ifadelere göre eşkali benzeyen 1 kişi emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Emniyet Güçleri evleri soyulan kişileri emniyete davet ederek ifadelerini aldı. Yakalanan şüphelinin tek başına mı yoksa yanında başka kişilerle mi hırsızlık yapmaya çıktığı araştırılıyor. Olayla ilgili olarak henüz Emniyet birimleri resmi bir açıklama yapmadı. Fakat ifadeye çağrılan mağdurlar emniyet güçlerinin yakaladığı şüphelinin mahalleye dadanan hırsız olduğunu söyledikleri iddialar arasında yer aldı. 
denizli haber / denizli 20 haber / Hırsız mahalleliyi ayağa kaldırdı

Denizli Pamukkale ilçesi Bağbaşı bölgesine dadanan hırsız veya hırsızlar mahalleliyi ayağa kaldırdı. Bir eve hırsız girdiği bilgisini alan mahalleli eline sopaları alarak hırsızı aramaya başladı.

Bağbaşı ve Zümrütevler Mahallesi ile Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde ki evlere dadanan hırsız mahalle sakinlerine canlarından bezdirdi. İddiaya göre, önceden bu mahalleler de 7 eve giren hırsız, gece yarısı Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde bir eve daha girince mahalleli ayaklandı. Yaşananlara öfkelenen özellikle mahallenin gençleri ellerinde sopalarla hırsızın peşine düştü. Son girdiği evden cep telefonu, bilgisayar ve ziynet eşyası çaldığı belirtildi. Hırsızın özellikle teravih namazı vakitlerini tercih ettiği mahalle sakinleri tarafından tespit edildi. Olay Emniyet Güçlerine haber verdi. Olay yerine gelen polis görgü tanıklarının ifadelerini aldıktan sonra hırsızı bulmak için çalışma başlattı.


EŞKALİ BENZEYEN 1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Bağbaşı Mahallesi’ne dadanan hırsızı arama çalışmaları anında sonuç verdi ve görgü tanıklarının verdiği ifadelere göre eşkali benzeyen 1 kişi emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Emniyet Güçleri evleri soyulan kişileri emniyete davet ederek ifadelerini aldı. Yakalanan şüphelinin tek başına mı yoksa yanında başka kişilerle mi hırsızlık yapmaya çıktığı araştırılıyor. Olayla ilgili olarak henüz Emniyet birimleri resmi bir açıklama yapmadı. Fakat ifadeye çağrılan mağdurlar emniyet güçlerinin yakaladığı şüphelinin mahalleye dadanan hırsız olduğunu söyledikleri iddialar arasında yer aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.