Honaz İlçe Başkanı Akan oldu

SİYASET 13.10.2016 - 14:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Honaz İlçe Başkanı Akan oldu

denizli haber / denizli 20 haber / Honaz İlçe Başkanı Akan oldu

AK Parti Honaz İlçe Başkanı’nın FETÖ/PDY soruşturmasında tutuklanmasından sonra boşalan ilçe başkanlık yerine Genel Merkez tarafından Zekeriya Akan getirildi.   Honaz İlçe Başkanlığı için Genel Merkez tarafından yapılan mülakat sonrası, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan eski başkan Halit Tosun’un yerine Zekeriya Akan getirildi. Acıpayam ilçe Başkanlığına Nurhayat Şanlı’nın ve Honaz İlçe Başkanlığı’na getirilen Zekeriya Akan’ın getirildiğini duyuran İl Başkanı Necip Filiz, hayırlı olsun dedi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Honaz İlçe Başkanı Akan oldu

AK Parti Honaz İlçe Başkanı’nın FETÖ/PDY soruşturmasında tutuklanmasından sonra boşalan ilçe başkanlık yerine Genel Merkez tarafından Zekeriya Akan getirildi.

 

Honaz İlçe Başkanlığı için Genel Merkez tarafından yapılan mülakat sonrası, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan eski başkan Halit Tosun’un yerine Zekeriya Akan getirildi.

Acıpayam ilçe Başkanlığına Nurhayat Şanlı’nın ve Honaz İlçe Başkanlığı’na getirilen Zekeriya Akan’ın getirildiğini duyuran İl Başkanı Necip Filiz, hayırlı olsun dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.