Honaz tanıtım günleri sona erdi

DENİZLİ 24.12.2016 - 11:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Honaz tanıtım günleri sona erdi

denizli haber / denizli 20 haber / Honaz tanıtım günleri sona erdi

Pamukkale Üniversitesi'nin Denizli’nin ilçelerine yönelik yaptığı tanıtım günleri kapsamında 5.'si düzenlenen ilçe tanıtımlarında, Honaz Tanıtım Günleri 21-23 Aralık tarihleri arasında PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Tanıtımın son gününde dün akşam  Honaz Belediyesi tarafından katılımcılara ve personellere North Point Otel de kapanış yemeği verildi.   Kapanış yemeğinde konuşan Honaz Beledi Başkanı Turgut Devecioğlu; "Pamukkale Üniversitesi'nin ilçe tanıtımlarında 5. ilçe olarak Honaz'ı tanıtma fırsatı bulduk. İlçemizde 18 sektörde 384 fabrikanın yer aldığı, tekstil,maden,tarım ve makina dallarında tanıtımımızı gerçekleştirdik.  Tarım sektöründe narencenin dışında tüm ürünler ilçemizde yetişmektedir. Başta kiraz ve Cennet elması olmak üzere  bir çok ürünün yetiştiği ilçemiz Denizli ve ülke ekonomisine büyük katkı yapmaktadır. İlçe tanıtım etkinliklerinde bizlere bu fırsatı veren, Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğüne ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. İlçemizin tanıtımında bizlere destek veren İlçe Eğitim Müdürlüğümüze, Honaz Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğümüze, bizleri yalnız bırakmayan şirketlerimize ve emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.   İLÇE TANITIMLARIMIZ DEVAM EDECEK Bize sunulan bu imkanlar nazarında ilçemizin tanıtımını yapmış olduk. Ancak bizler ilçemizin tanıtımına devam edeceğiz. Bu organizasyonda olumlu tepkiler aldık. Sizlere bir müjde daha vermek istiyorum, yakın zamanda, Organize Sanayi Bölgemizde Makine Organize Sanayi Bölgemiz yerini alacaktır. Honazlı olmaktan ve sizlerin teveccühü ile Honaz Belediye Başkanı olmaktan gurur duyuyorum" dedi.     REKTÖR YARDIMCISI DURU " HONAZ ZİRVE YAPTI" Düzenlen kapanış yemeğinde konuşan Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdinç Duru, " Üniversitemiz bünyesinde düzenlediğimiz ilçe tanıtımlarında 5.'si olan  Honaz Tanıtım günlerinde, ilçeler arasında zirve yaptı. İlçelerimizle yürüttüğümüz sempozyum ve akademik çalışmalar neticesinde, Başkanımız sayesinde farkını göstererek zirve yaptı.  Bu anlamda başkanımıza Üniversitemize verdiği desteklerden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum dedi.        
denizli haber / denizli 20 haber / Honaz tanıtım günleri sona erdi

Pamukkale Üniversitesi'nin Denizli’nin ilçelerine yönelik yaptığı tanıtım günleri kapsamında 5.'si düzenlenen ilçe tanıtımlarında, Honaz Tanıtım Günleri 21-23 Aralık tarihleri arasında PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Tanıtımın son gününde dün akşam  Honaz Belediyesi tarafından katılımcılara ve personellere North Point Otel de kapanış yemeği verildi.

 

Kapanış yemeğinde konuşan Honaz Beledi Başkanı Turgut Devecioğlu; "Pamukkale Üniversitesi'nin ilçe tanıtımlarında 5. ilçe olarak Honaz'ı tanıtma fırsatı bulduk. İlçemizde 18 sektörde 384 fabrikanın yer aldığı, tekstil,maden,tarım ve makina dallarında tanıtımımızı gerçekleştirdik.  Tarım sektöründe narencenin dışında tüm ürünler ilçemizde yetişmektedir. Başta kiraz ve Cennet elması olmak üzere  bir çok ürünün yetiştiği ilçemiz Denizli ve ülke ekonomisine büyük katkı yapmaktadır. İlçe tanıtım etkinliklerinde bizlere bu fırsatı veren, Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğüne ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. İlçemizin tanıtımında bizlere destek veren İlçe Eğitim Müdürlüğümüze, Honaz Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğümüze, bizleri yalnız bırakmayan şirketlerimize ve emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.

 

İLÇE TANITIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Bize sunulan bu imkanlar nazarında ilçemizin tanıtımını yapmış olduk. Ancak bizler ilçemizin tanıtımına devam edeceğiz. Bu organizasyonda olumlu tepkiler aldık. Sizlere bir müjde daha vermek istiyorum, yakın zamanda, Organize Sanayi Bölgemizde Makine Organize Sanayi Bölgemiz yerini alacaktır. Honazlı olmaktan ve sizlerin teveccühü ile Honaz Belediye Başkanı olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

 

 

REKTÖR YARDIMCISI DURU " HONAZ ZİRVE YAPTI"

Düzenlen kapanış yemeğinde konuşan Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdinç Duru, " Üniversitemiz bünyesinde düzenlediğimiz ilçe tanıtımlarında 5.'si olan  Honaz Tanıtım günlerinde, ilçeler arasında zirve yaptı. İlçelerimizle yürüttüğümüz sempozyum ve akademik çalışmalar neticesinde, Başkanımız sayesinde farkını göstererek zirve yaptı.  Bu anlamda başkanımıza Üniversitemize verdiği desteklerden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.