Honaz Yolunda Trafik Kazaları Azaltılacak

DENİZLİ 20.12.2017 - 09:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Honaz Yolunda Trafik Kazaları Azaltılacak

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipler, kazaların en çok yaşandığı yollarda çalışma başlattı.   Denizli- Karateke-Honaz yolunda araç yoğunluğu her geçen gün artmakta ve buna bağlı olarak da trafik kazaları meydana gelmektedir. Jandarma Trafik Şube Müdürlüğü, bu yolda meydana gelen trafik kazalarının azaltılması için çalışma başlattı.   Denizli-Honaz-Karateke yolu üzerinde son beş yılda meydana gelen trafik kazaları incelendiğinde, kazaların su deposu mevki, göz piknik alanı mevki ve pınarbaşı mevkilerinde bulunan virajlarda yoğunlaştığı tespit edildi.     Kazaların yoğunlaştığı bu noktalarda Büyükşehir Ulaşım Daire Başkanlığı ve Karayolları Şefliği ile müşterek çalışma yapılmış, bu çalışma sonucunda yol işaretlemeleri tamamlanırken yol yapısı düzenlenmesi için gerekli proje hazırlanması başlatıldı.   Jandarma Trafik Timleri ise özellikle sabah ve akşam saatlerinde yoğunlaşan trafikte; hız limitlerine uyulmasını sağlamak için hız denetimleri ve kaza meydana gelmesi durumunda ölüm-yaralanma riskini azaltmak için emniyet kemeri denetimleri yapacaktır.     Özellikle kış döneminde gölge kalan bölgelerde buzlanma meydana gelmekte, aracının hızını azaltmadan viraja giren sürücüler kaza yapmaktadırlar. Yapılacak denetimler ile trafiğin sakinleştirilmesi ve kazaların azaltılması amaçlanıyor.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipler, kazaların en çok yaşandığı yollarda çalışma başlattı.

 

Denizli- Karateke-Honaz yolunda araç yoğunluğu her geçen gün artmakta ve buna bağlı olarak da trafik kazaları meydana gelmektedir. Jandarma Trafik Şube Müdürlüğü, bu yolda meydana gelen trafik kazalarının azaltılması için çalışma başlattı.

 

Denizli-Honaz-Karateke yolu üzerinde son beş yılda meydana gelen trafik kazaları incelendiğinde, kazaların su deposu mevki, göz piknik alanı mevki ve pınarbaşı mevkilerinde bulunan virajlarda yoğunlaştığı tespit edildi.

 

 

Kazaların yoğunlaştığı bu noktalarda Büyükşehir Ulaşım Daire Başkanlığı ve Karayolları Şefliği ile müşterek çalışma yapılmış, bu çalışma sonucunda yol işaretlemeleri tamamlanırken yol yapısı düzenlenmesi için gerekli proje hazırlanması başlatıldı.

 

Jandarma Trafik Timleri ise özellikle sabah ve akşam saatlerinde yoğunlaşan trafikte; hız limitlerine uyulmasını sağlamak için hız denetimleri ve kaza meydana gelmesi durumunda ölüm-yaralanma riskini azaltmak için emniyet kemeri denetimleri yapacaktır.

 

 

Özellikle kış döneminde gölge kalan bölgelerde buzlanma meydana gelmekte, aracının hızını azaltmadan viraja giren sürücüler kaza yapmaktadırlar. Yapılacak denetimler ile trafiğin sakinleştirilmesi ve kazaların azaltılması amaçlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.