Horoz’da 250 Bin Tl’lik Prim Dağıtılacak

SPOR 16.03.2017 - 09:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Horoz’da 250 Bin Tl’lik Prim Dağıtılacak

Denizlispor, Boluspor galibiyet primi olan 250 bin TL’yi futbolculara Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi dağıtmayı planlıyor.

125 bin TL Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın katkı koyduğu, yönetimin 50 bin TL vereceğini söylediği ancak soyunma odasında 250 bin TL’ye çıkartılan 3-2’lik Boluspor galibiyet primi futbolculara Cuma gününe kadar ödenecek.   Prim konusunda fikir ayrılıkların da yaşandığı Denizlispor’da Mali ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkan Taner Atilla, “Futbolculara 250 bin lira prim sözü verildi. Söz verildiyse ödenmesi lazım" dedi. Diğer taraftan yeşil siyahlı ekip Pazar günü saat 13.00’de deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını keyifli bir şekilde sürdürüyor
Denizlispor, Boluspor galibiyet primi olan 250 bin TL’yi futbolculara Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi dağıtmayı planlıyor.

125 bin TL Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın katkı koyduğu, yönetimin 50 bin TL vereceğini söylediği ancak soyunma odasında 250 bin TL’ye çıkartılan 3-2’lik Boluspor galibiyet primi futbolculara Cuma gününe kadar ödenecek.

 

Prim konusunda fikir ayrılıkların da yaşandığı Denizlispor’da Mali ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkan Taner Atilla, “Futbolculara 250 bin lira prim sözü verildi. Söz verildiyse ödenmesi lazım" dedi. Diğer taraftan yeşil siyahlı ekip Pazar günü saat 13.00’de deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını keyifli bir şekilde sürdürüyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.