Horozun Kapısındaki büyük tehlike

SPOR 07.04.2017 - 09:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Horozun Kapısındaki büyük tehlike

Denizlispor’un zamanında ödenmeyen 200 bin TL için iki dönemi kapsayan transfer yasağı başına iş açabilir.

Toplamda 14 futbolcunun sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması ve Denizlispor yönetiminin yasağın kalkmaması durumunda yeni dönem için transfer yapamama durumu herkesi düşündürmeye başladı. Yönetim, transfer yasağını kaldırmak için hamle yaparken, bir yandan da futbolcularla masaya oturmaya karar verdi. Futbolcuların şu andaki 1 milyon 700 bin TL tutarındaki alacağını ödemek için kolları sıvayan Denizlisporlu kurmaylar, diğer yandan da gelecek sene anlaşacakları futbolcular için maddi kaynak buldu. Gelecek sene için kaleciler Asil Kaan ve Zeki, Alperen, Cenk, Keremcan, Sankoh, Veli, Ziya, Moritz, Barış, Anıl, Yasin, Cihan ve Tahacan’ın sözleşmesi sona eriyor. Bazı futbolcularla ön görüşme yapan yeşil siyahlı yöneticiler, verecekleri ücret konusunda ortayı bulmak istiyor. Yönetim ayrıca alt yapı için de hamle yapacak.     DENİZLİSPOR'DA KRİZ ÇÖZÜLDÜ... Denizlispor yönetimindeki küçük çatlaklıklar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın araya girmesiyle çözüme kavuştu. Yeşil siyahlı kurmayların Denizlispor'un geleceği için istifayı rafa kaldırdığı öğrenildi. Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay ile mevcut yönetim Balıkesir maçına odaklandı. Başkan Urkay ve yönetimin, önümüzdeki günlerde maddi kaynak yaratma konusunda büyük girişimler yapacağı açıklandı. 
Denizlispor’un zamanında ödenmeyen 200 bin TL için iki dönemi kapsayan transfer yasağı başına iş açabilir.

Toplamda 14 futbolcunun sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması ve Denizlispor yönetiminin yasağın kalkmaması durumunda yeni dönem için transfer yapamama durumu herkesi düşündürmeye başladı. Yönetim, transfer yasağını kaldırmak için hamle yaparken, bir yandan da futbolcularla masaya oturmaya karar verdi. Futbolcuların şu andaki 1 milyon 700 bin TL tutarındaki alacağını ödemek için kolları sıvayan Denizlisporlu kurmaylar, diğer yandan da gelecek sene anlaşacakları futbolcular için maddi kaynak buldu. Gelecek sene için kaleciler Asil Kaan ve Zeki, Alperen, Cenk, Keremcan, Sankoh, Veli, Ziya, Moritz, Barış, Anıl, Yasin, Cihan ve Tahacan’ın sözleşmesi sona eriyor. Bazı futbolcularla ön görüşme yapan yeşil siyahlı yöneticiler, verecekleri ücret konusunda ortayı bulmak istiyor. Yönetim ayrıca alt yapı için de hamle yapacak.

 

 

DENİZLİSPOR'DA KRİZ ÇÖZÜLDÜ...

Denizlispor yönetimindeki küçük çatlaklıklar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın araya girmesiyle çözüme kavuştu. Yeşil siyahlı kurmayların Denizlispor'un geleceği için istifayı rafa kaldırdığı öğrenildi. Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay ile mevcut yönetim Balıkesir maçına odaklandı. Başkan Urkay ve yönetimin, önümüzdeki günlerde maddi kaynak yaratma konusunda büyük girişimler yapacağı açıklandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.