İHH Denizli şubesi yeni yönetimiyle çalışmalarına başladı

ASAYİŞ 15.11.2016 - 14:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İHH Denizli şubesi yeni yönetimiyle çalışmalarına başladı

denizli haber / denizli 20 haber / İHH Denizli şubesi yeni yönetimiyle çalışmalarına başladı

1992 yılında, Almanya’nın Freyburk şehrinde temelleri atılan İHH İnsani Yardım Vakfı,1995 yılında kurumsal olarak merkezi İstanbul’da kuruldu.   İHH İnsani Yardım Vakfı, bölge, din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın dünyanın herhangi bir yerinde sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış, zulüm görmüş, aç ve açıkta kalmış, savaş, tabii afet gibi sebeplerle mağdur olmuş, yaralanmış, sakat kalmış, evsiz yurtsuz tüm insanlara insani yardım ulaştırmak ve bu insanların temel hak ve hürriyetlerinin ihal edilmesini önlemek üzere 5 kıta 146 ülkede faaliyet göstererek, Türkiye’den tüm dünyaya ulaşan bir hayır köprüsü olmuştur. Aynı misyonla, İHH Denizli’nin yeni yönetim kurulu faaliyetlerine başlamıştır. Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşmaktadır: İl Başkanı: Hasan Ali Solak (Mali Müşavir), Bşk.Yrd:Osman Tavşan (DGTP Bşk.), Bşk.Yrd:Abdullah Koç (İşadamı), Bşk.Yrd:Sezai Söylemez (Hizmet-iş Bşk.), Halkla İlişkiler Bşk:Alpaslan Kaya (Sanatçı), Mali İşl.Bşk:Emrah Ceylan (Mali Müşavir), Eğitim Bşk:Abdullah Çelen (Yönetici), Yetim Br.Bşk:Adil Yapar (Yönetici), Abdulkadir Bozoğlu (Esnaf), Yardım Br.Bşk:Üzeyir Çiçekçi (Av.), Fon Br.Bşk:Adem Özen (Bankacı), Proje Br.Bşk:Salih Tekin(İlahiyatçı), Acil Yrd.Bşk:Serdar Çiftçi (Sporcu-Hakem), Genç İHH Bşk:Mehmet Güzel (Yönetici) Denizli’de bulunan ihtiyaç sahibi yetimlere de sürekli olarak destek verileceği gibi, İHH'nın sadece ayni ve nakdi yardım yapan bir kuruluş olmadığı, hayatın akışı içerisinde  eğitimden öğretime ihtiyaç duyulan her yerde; yılmadan, bıkmadan azimle çalışan gönüllü Anadolu erenlerinin hazır bulunduğu Hayır Köprüsüdür.    
denizli haber / denizli 20 haber / İHH Denizli şubesi yeni yönetimiyle çalışmalarına başladı

1992 yılında, Almanya’nın Freyburk şehrinde temelleri atılan İHH İnsani Yardım Vakfı,1995 yılında kurumsal olarak merkezi İstanbul’da kuruldu.

 

İHH İnsani Yardım Vakfı, bölge, din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın dünyanın herhangi bir yerinde sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış, zulüm görmüş, aç ve açıkta kalmış, savaş, tabii afet gibi sebeplerle mağdur olmuş, yaralanmış, sakat kalmış, evsiz yurtsuz tüm insanlara insani yardım ulaştırmak ve bu insanların temel hak ve hürriyetlerinin ihal edilmesini önlemek üzere 5 kıta 146 ülkede faaliyet göstererek, Türkiye’den tüm dünyaya ulaşan bir hayır köprüsü olmuştur. Aynı misyonla, İHH Denizli’nin yeni yönetim kurulu faaliyetlerine başlamıştır. Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşmaktadır:

İl Başkanı: Hasan Ali Solak (Mali Müşavir),

Bşk.Yrd:Osman Tavşan (DGTP Bşk.),

Bşk.Yrd:Abdullah Koç (İşadamı),

Bşk.Yrd:Sezai Söylemez (Hizmet-iş Bşk.),

Halkla İlişkiler Bşk:Alpaslan Kaya (Sanatçı),

Mali İşl.Bşk:Emrah Ceylan (Mali Müşavir),

Eğitim Bşk:Abdullah Çelen (Yönetici),

Yetim Br.Bşk:Adil Yapar (Yönetici), Abdulkadir Bozoğlu (Esnaf),

Yardım Br.Bşk:Üzeyir Çiçekçi (Av.),

Fon Br.Bşk:Adem Özen (Bankacı),

Proje Br.Bşk:Salih Tekin(İlahiyatçı),

Acil Yrd.Bşk:Serdar Çiftçi (Sporcu-Hakem),

Genç İHH Bşk:Mehmet Güzel (Yönetici)

Denizli’de bulunan ihtiyaç sahibi yetimlere de sürekli olarak destek verileceği gibi, İHH'nın sadece ayni ve nakdi yardım yapan bir kuruluş olmadığı, hayatın akışı içerisinde  eğitimden öğretime ihtiyaç duyulan her yerde; yılmadan, bıkmadan azimle çalışan gönüllü Anadolu erenlerinin hazır bulunduğu Hayır Köprüsüdür.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.