İntihar etmek için inşaatın tepesine çıktı

ASAYİŞ 08.11.2020 - 15:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İntihar etmek için inşaatın tepesine çıktı

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde bir vatandaş inşaatın tepesine çıkarak intihar girişiminde bulundu.   Olay, Pamukkale İlçesi Fevzi Çakmak Bulvarı, YSE ışıklarında bulunan 8 katlı bir inşatta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ismi henüz öğrenilemeyen bir erkek vatandaşın, intihar etmek için çıktığı inşaatın tepesinde görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.   Kısa süre içinde olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Neden intihar etmek istediği henüz anlaşılamayan kişiyi ikna eden ekipler aşağıya inmesini sağladı. Sağlık muayenesi için hastaneye götürülen kişi daha sonra ifadesi alınmak üzere karakole götürülecek.  

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde bir vatandaş inşaatın tepesine çıkarak intihar girişiminde bulundu.

 

Olay, Pamukkale İlçesi Fevzi Çakmak Bulvarı, YSE ışıklarında bulunan 8 katlı bir inşatta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ismi henüz öğrenilemeyen bir erkek vatandaşın, intihar etmek için çıktığı inşaatın tepesinde görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

 

Kısa süre içinde olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Neden intihar etmek istediği henüz anlaşılamayan kişiyi ikna eden ekipler aşağıya inmesini sağladı. Sağlık muayenesi için hastaneye götürülen kişi daha sonra ifadesi alınmak üzere karakole götürülecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.