İranlılar arasında çıkan kavgada bir kişi bıçaklandı

ASAYİŞ 04.07.2019 - 10:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İranlılar arasında çıkan kavgada bir kişi bıçaklandı

Denizli’de aynı apartta yaşayan İranlılar arasındaki çıkan kavgada 1 kişi yaralandı. Arkadaşını yaralayıp kaçan İranlıyı bulmak için çalışma başlatıldı. Olay, dün akşam saatlerinde İstiklal Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre aynı apartta kalan İranlılar arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavgada Ali Afshar adındaki kişi, arkadaşını bıçakladı ve olay yerinden kaçtı. Yaralıyı ev sahibi buldu. Kiracısını yaralı halde bulan ev sahibi hemen sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırdı. Arkadaşını bıçaklayan zanlı ise eşyalarını toplayarak aparttan ayrıldı. Afshar’ın hakkında sınır dışı kararı olduğu öğrenildi.   Kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.   Kaynak:haberdenizli

Denizli’de aynı apartta yaşayan İranlılar arasındaki çıkan kavgada 1 kişi yaralandı. Arkadaşını yaralayıp kaçan İranlıyı bulmak için çalışma başlatıldı.


Olay, dün akşam saatlerinde İstiklal Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre aynı apartta kalan İranlılar arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavgada Ali Afshar adındaki kişi, arkadaşını bıçakladı ve olay yerinden kaçtı. Yaralıyı ev sahibi buldu. Kiracısını yaralı halde bulan ev sahibi hemen sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırdı. Arkadaşını bıçaklayan zanlı ise eşyalarını toplayarak aparttan ayrıldı. Afshar’ın hakkında sınır dışı kararı olduğu öğrenildi.

 

Kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

 

Kaynak:haberdenizli

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.