İş Adamı Yılmaz Kasapoğlu hayatını kaybetti

YAŞAM 18.12.2020 - 09:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

İş Adamı Yılmaz Kasapoğlu hayatını kaybetti

Denizli ’de, son dönemde ard arda gelen ölüm haberleriyle sarsılan  iş dünyası, bir kayıp daha verdi. Denizlili iş adamı Yılmaz Kasapoğlu, hayatını kaybetti.   Son dönemlerde koronavirüs ve çeşitli sağlık sorunları nedeniyle iş dünyasından birçok kişi yaşamını yitirdi. Dün de Dost Tekstil kurucusu duayen iş insanı Yılmaz Kasapoğlu hayatını kaybetti. Kasapoğlu’nun ölüm haberi ailesi yakınları ve iş dünyasını yasa boğdu.   Kasapoğlu’nun cenazesi bugün saat 14:00 de Müftü Ahmet Efendi Külliyesi Üniversite Camisi’nde kılınacak namazın ardından Asri Mezarlıkta toprağa verileceği belirtildi.   Kasapoğlu Ailesi, 29 Temmuz’da Mustafa Kemal Kasapoğlu ve 9 Aralık’ta Al İhsan Kasapoğlu’nu kaybetmenin acısını yaşamıştı.

Denizli ’de, son dönemde ard arda gelen ölüm haberleriyle sarsılan  iş dünyası, bir kayıp daha verdi. Denizlili iş adamı Yılmaz Kasapoğlu, hayatını kaybetti.

 

Son dönemlerde koronavirüs ve çeşitli sağlık sorunları nedeniyle iş dünyasından birçok kişi yaşamını yitirdi. Dün de Dost Tekstil kurucusu duayen iş insanı Yılmaz Kasapoğlu hayatını kaybetti. Kasapoğlu’nun ölüm haberi ailesi yakınları ve iş dünyasını yasa boğdu.

 

Kasapoğlu’nun cenazesi bugün saat 14:00 de Müftü Ahmet Efendi Külliyesi Üniversite Camisi’nde kılınacak namazın ardından Asri Mezarlıkta toprağa verileceği belirtildi.

 

Kasapoğlu Ailesi, 29 Temmuz’da Mustafa Kemal Kasapoğlu ve 9 Aralık’ta Al İhsan Kasapoğlu’nu kaybetmenin acısını yaşamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.