İŞKUR Denizli İl Müdürlüğü'ne Fatih Işık atandı

GÜNDEM 28.12.2016 - 15:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İŞKUR Denizli İl Müdürlüğü'ne Fatih Işık atandı

denizli haber / denizli 20 haber / İŞKUR Denizli İl Müdürlüğü'ne Fatih Işık atandı

Denizli Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Işık İŞKUR Denizli İl Müdürlüğü'ne atandı. Mevcut Müdür Feridun Giresun'un aynı kurumda uzman olarak görev yapacağı belirtildi. İŞKUR Denizli İl Müdürlüğü görevine Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Işık atandı. Kurumun mevcut İl Müdürü Feridun Giresun'un ise aynı kurumda uzman olarak görevini sürdüreceği ifade edilirken, yeni İl Müdürü Işık'ın 2017 başında göreve başlayacağı bildirildi.   Feridun Giresun, 2013 yılında Denizli'de İŞKUR İl Müdürü iken Muğla'ya eğitim uzmanı olarak atanmış, ancak bir süre sonra açtığı davayı kazanarak müdürlük görevine geri dönmüştü. Fatih Işık uzun süre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü görevini üstlendikten sonra Özel İdare bünyesine geçmiş, ardından da Merkezefendi Belediyesi'nde Belediye Başkan Yardımcısı yapmaya başlamıştı.
denizli haber / denizli 20 haber / İŞKUR Denizli İl Müdürlüğü'ne Fatih Işık atandı

Denizli Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Işık İŞKUR Denizli İl Müdürlüğü'ne atandı. Mevcut Müdür Feridun Giresun'un aynı kurumda uzman olarak görev yapacağı belirtildi.



İŞKUR Denizli İl Müdürlüğü görevine Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Işık atandı. Kurumun mevcut İl Müdürü Feridun Giresun'un ise aynı kurumda uzman olarak görevini sürdüreceği ifade edilirken, yeni İl Müdürü Işık'ın 2017 başında göreve başlayacağı bildirildi.

 

Feridun Giresun, 2013 yılında Denizli'de İŞKUR İl Müdürü iken Muğla'ya eğitim uzmanı olarak atanmış, ancak bir süre sonra açtığı davayı kazanarak müdürlük görevine geri dönmüştü. Fatih Işık uzun süre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü görevini üstlendikten sonra Özel İdare bünyesine geçmiş, ardından da Merkezefendi Belediyesi'nde Belediye Başkan Yardımcısı yapmaya başlamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.