İşte Yücel Başkanın A takımı!

SİYASET 09.02.2021 - 12:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

İşte Yücel Başkanın A takımı!

Ak Parti’de 6. Olağan Kongre sonrası Denizli İl Başkanlığı’na seçilen Yücel Güngör, yürütme kurulunda görev dağılımını gerçekleştirdi.   Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör yürütme kurulunu açıkladı. 14 Başkan yardımcılığı görev dağılımını gerçekleştirdi. Yürütme de görev alan tüm arkadaşlarına başarılar dileyen Güngör, “2023 genel seçimine kadar sanki yarın seçim olacakmış gibi tüm teşkilat olarak çalışmalarımıza ciddiyet, disiplin ve samimiyetle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.     Tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla, Milletvekillerimizle, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İlçe Başkanlarımız, İlçe Belediye Başkanlarımız, Belediye Meclis üyelerimizle, Kadın ve Gençlik kolları İl Başkanlarımızdan en sade üyelerimize kadar samimiyet ve gayretle çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Denizlimizin hizmetkârıyız” dedi.  

Ak Parti’de 6. Olağan Kongre sonrası Denizli İl Başkanlığı’na seçilen Yücel Güngör, yürütme kurulunda görev dağılımını gerçekleştirdi.

 

Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör yürütme kurulunu açıkladı. 14 Başkan yardımcılığı görev dağılımını gerçekleştirdi. Yürütme de görev alan tüm arkadaşlarına başarılar dileyen Güngör, “2023 genel seçimine kadar sanki yarın seçim olacakmış gibi tüm teşkilat olarak çalışmalarımıza ciddiyet, disiplin ve samimiyetle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

Tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla, Milletvekillerimizle, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İlçe Başkanlarımız, İlçe Belediye Başkanlarımız, Belediye Meclis üyelerimizle, Kadın ve Gençlik kolları İl Başkanlarımızdan en sade üyelerimize kadar samimiyet ve gayretle çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Denizlimizin hizmetkârıyız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.