İyi Parti'den ABD'ye sert tepki!

SİYASET 02.08.2018 - 12:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İyi Parti'den ABD'ye sert tepki!

İyi Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün'den  Adalet ve İçişleri Bakanları'na uygulanmaya çalışılan yaptırımlara karşı destek niteliğinde yapılan açıklamada ABD'ye sert tepki verdi.   Yapılan Açıklamada; "Türkiye Cumhuriyeti’nin iki bakanına uygulanan yaptırımlar skandal boyuttadır. Hukuk sistemine saygısızca müdahale anlamı taşıyan bu karardan ABD’yi geri dönmeye çağırıyoruz. Tarih boyunca esarete mahkûm olmayan, tehditlere boyun eğmeyen, Aziz Türk Milletini ve Yüce Türk Devletini “yaptırım” denilen zırvalıkla teslim almaya çalışmak kimin haddine?   Haddini Bil ABD!   ABD’nin yapmaya kalkıştığı bu müdahalede Devletimizin ve Milletimizin yanında olduğumuzu belirtirken; Uygulanan yanlış dış politikalarla ülkemizi bu duruma düşürenlerin, yanlışlıklarından bir an evvel dönmelerini ve tehditkâr karara karşı, devlet ciddiyetiyle “fakatı olmayan” bir cevap vermesini beklemek Türk Milletinin bir ferdi olarak en doğal hakkımızdır" dedi.

İyi Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün'den  Adalet ve İçişleri Bakanları'na uygulanmaya çalışılan yaptırımlara karşı destek niteliğinde yapılan açıklamada ABD'ye sert tepki verdi.

 

Yapılan Açıklamada; "Türkiye Cumhuriyeti’nin iki bakanına uygulanan yaptırımlar skandal boyuttadır. Hukuk sistemine saygısızca müdahale anlamı taşıyan bu karardan ABD’yi geri dönmeye çağırıyoruz. Tarih boyunca esarete mahkûm olmayan, tehditlere boyun eğmeyen, Aziz Türk Milletini ve Yüce Türk Devletini “yaptırım” denilen zırvalıkla teslim almaya çalışmak kimin haddine?

 

Haddini Bil ABD!

 

ABD’nin yapmaya kalkıştığı bu müdahalede Devletimizin ve Milletimizin yanında olduğumuzu belirtirken; Uygulanan yanlış dış politikalarla ülkemizi bu duruma düşürenlerin, yanlışlıklarından bir an evvel dönmelerini ve tehditkâr karara karşı, devlet ciddiyetiyle “fakatı olmayan” bir cevap vermesini beklemek Türk Milletinin bir ferdi olarak en doğal hakkımızdır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.