İzmir'de deprem nedeniyle vatandaşlar dışarıda

GÜNDEM 30.10.2020 - 15:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İzmir'de deprem nedeniyle vatandaşlar dışarıda

Ege ve Marmara Bölgesi'nde hissedilen çok şiddetli bir deprem meydana geldi. AFAD, merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. 16,5 kilometre derinlikle meydana gelen deprem İstanbul dahil Denizli, Balıkesir, Aydın, Manisa, Eskişehir, Bilecik, Çanakkale ve Bursa gibi çevre illerden de hissedildi.   İzmir'de meydana gelen deprem Denizli,  İstanbul dahil çevre illerden de hissedildi. İzmir'de deprem nedeniyle yıkımların yaşandığı belirtildi. bazı vatandaşlar panik nedneiyle baygınlık geçirdi. Veliler okulda olan öğrencileri almak için okul önlerinde toplandı.   6.6 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ AFAD, merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremin 16,5 kilometre derinlikle meydana geldiği belirtildi. Depremin ardından vatandaşlar sokağa döküldü. İzmir kent merkezi çevre il ve ilçelerden de hissedilen depremde büyük panik yaşandı. Depremde can ve mal kaybının olup olmadığının belirlenmesi için çalışma başlatıldı.     DENİZLİ’ DE DE HİSSEDİLDİ   16,5 kilometre derinlikle meydana gelen deprem Denizli dahil çevre illerden de hissedildi. Uzun süren depremin Denizli’de herhangi bir yıkım ve olumsuz bir durumun olup olmadığı saptanmadı.   DEPREM 15 SANİYE SÜRDÜ Depremin 15 saniye sürdüğü belirtiliyor. Depremde can ve mal kaybının olup olmadığının belirlenmesi için çalışma başlatıldı.   İZMİR VALİSİ’NDEN AÇIKLAMA İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, "Bize intikal eden can ve mal kaybıyla ilgili bilgi yok. Şiddetli bir deprem oldu. Kriz merkezine geçeceğiz. Gelen bilgiler neyse detaylı şekilde aktaracağız." diye konuştu.   Deprem sonrası, polis telsizinden de özellikle Bornova ve Bayraklı ilçelerinde bazı binaların hasar gördüğü yönünde anonslar geçti.   Kent genelindeki bazı binalarda oluşan çatlaklar nedeniyle bazı vatandaşlar binaları tahliye ediyor.   SON DAKİKA SOYLU'DAN AÇIKLAMA İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yaptığı açıklamada; “Şu ana kadar İzmir Bornova ve Bayraklı’da 6 bina yıkılma ihbarı geldi Uşak, Denizli, Manisa, Balikesir, Aydın ve Muğla’da ufak çatlaklar dışında ve can kaybı ile ilgili herhangi bir ihbar gelmemiştir Ekiplerimiz sahada tarama ve müdahalelerine devam etmektedir”  

Ege ve Marmara Bölgesi'nde hissedilen çok şiddetli bir deprem meydana geldi. AFAD, merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. 16,5 kilometre derinlikle meydana gelen deprem İstanbul dahil Denizli, Balıkesir, Aydın, Manisa, Eskişehir, Bilecik, Çanakkale ve Bursa gibi çevre illerden de hissedildi.

 

İzmir'de meydana gelen deprem Denizli,  İstanbul dahil çevre illerden de hissedildi. İzmir'de deprem nedeniyle yıkımların yaşandığı belirtildi. bazı vatandaşlar panik nedneiyle baygınlık geçirdi. Veliler okulda olan öğrencileri almak için okul önlerinde toplandı.

 

6.6 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ

AFAD, merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremin 16,5 kilometre derinlikle meydana geldiği belirtildi. Depremin ardından vatandaşlar sokağa döküldü. İzmir kent merkezi çevre il ve ilçelerden de hissedilen depremde büyük panik yaşandı. Depremde can ve mal kaybının olup olmadığının belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

 

 

DENİZLİ’ DE DE HİSSEDİLDİ

 

16,5 kilometre derinlikle meydana gelen deprem Denizli dahil çevre illerden de hissedildi. Uzun süren depremin Denizli’de herhangi bir yıkım ve olumsuz bir durumun olup olmadığı saptanmadı.

 

DEPREM 15 SANİYE SÜRDÜ

Depremin 15 saniye sürdüğü belirtiliyor. Depremde can ve mal kaybının olup olmadığının belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

 

İZMİR VALİSİ’NDEN AÇIKLAMA

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, "Bize intikal eden can ve mal kaybıyla ilgili bilgi yok. Şiddetli bir deprem oldu. Kriz merkezine geçeceğiz. Gelen bilgiler neyse detaylı şekilde aktaracağız." diye konuştu.

 

Deprem sonrası, polis telsizinden de özellikle Bornova ve Bayraklı ilçelerinde bazı binaların hasar gördüğü yönünde anonslar geçti.

 

Kent genelindeki bazı binalarda oluşan çatlaklar nedeniyle bazı vatandaşlar binaları tahliye ediyor.

 

SON DAKİKA SOYLU'DAN AÇIKLAMA

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yaptığı açıklamada; “Şu ana kadar İzmir Bornova ve Bayraklı’da 6 bina yıkılma ihbarı geldi Uşak, Denizli, Manisa, Balikesir, Aydın ve Muğla’da ufak çatlaklar dışında ve can kaybı ile ilgili herhangi bir ihbar gelmemiştir Ekiplerimiz sahada tarama ve müdahalelerine devam etmektedir”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.