Jandarma Denizli’de zehir tacirlerine göz yummuyor

ASAYİŞ 06.09.2018 - 17:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Jandarma Denizli’de zehir tacirlerine göz yummuyor

Denizli İl Jandarma Komutanlığı düzenlediği operasyonda 37 bin 250 gram kubar esrar, bin 483 kök kenevir ele geçirdi. Olayla ilgili iki kişide yakalanarak gözaltına alındı.   Denizli İl Jandarma Komutanlığı’nca, 03 eylül 2018 günü buldan ilçesinde uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. Uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı yönünde bilgi elde ettiği iki şüpheliyi takibe alan jandarma, şüphelilerin tarla içerisine kenevir bitkisi ektiğini tespit etti. Olay yerinde tedbir alan Jandarma ekipleri, 03.09.2018 tarihinde tarlada bin 483 kök kenevir bitkisi ve kurumaya bırakılmış 22 bin gram kubar esrar maddesi ele geçirdi. Soruşturmayı derinleştiren Jandarma şüpheli şahıslardan başka bir bölgeye de esrar maddesi sakladıklarını tespit etmesi üzerine başka bir tarlada 15 bin 250 gram kubar esrar maddesi daha ele geçirdi. Ele geçirilen toplam 37 bin 250 gram kubar esrar maddesi ve bin 483 kök kenevir bitkisine el konuldu.   Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı düzenlediği operasyonda 37 bin 250 gram kubar esrar, bin 483 kök kenevir ele geçirdi. Olayla ilgili iki kişide yakalanarak gözaltına alındı.

 

Denizli İl Jandarma Komutanlığı’nca, 03 eylül 2018 günü buldan ilçesinde uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. Uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı yönünde bilgi elde ettiği iki şüpheliyi takibe alan jandarma, şüphelilerin tarla içerisine kenevir bitkisi ektiğini tespit etti. Olay yerinde tedbir alan Jandarma ekipleri, 03.09.2018 tarihinde tarlada bin 483 kök kenevir bitkisi ve kurumaya bırakılmış 22 bin gram kubar esrar maddesi ele geçirdi. Soruşturmayı derinleştiren Jandarma şüpheli şahıslardan başka bir bölgeye de esrar maddesi sakladıklarını tespit etmesi üzerine başka bir tarlada 15 bin 250 gram kubar esrar maddesi daha ele geçirdi. Ele geçirilen toplam 37 bin 250 gram kubar esrar maddesi ve bin 483 kök kenevir bitkisine el konuldu.

 

Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.