Jandarmadan kaçak içki operasyonu

ASAYİŞ 03.01.2017 - 14:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Jandarmadan kaçak içki operasyonu

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin kaçak içki üretimine yönelik operasyonlarda 261 şişe kaçak içiki ele geçirilirken 3 kişi gözaltına alındı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca, kaçak içki üretimi ve satışına yönelik yürütülen faaliyetler kapsamında;  Çivril ilçesinde Işıklı Mahallesi'nde bir büfede kaçak içki satışı yapıldığı yönünde elde edilen bilgiler değerlendirilerek, 02 ocak 2017 tarihinde operasyon icra edildi.   Bu kapsamda; adli makamlardan alınan arama kararına istinaden büfede ve şüphelilere ait çivril ilçe merkezinde bulunan bir depoda yapılan aramada; 237 şişe kaçak rakı, 19 şişe kaçak votka, 5 şişe kaçak viski olmak üzere toplam 261 şişe kaçak içki ele geçirildi.                                Yapılan incelemelerde şişeler de ve kapakların üzerinde bulunan tekel bandrollerinin de sahte olduğu tespit edildi.   Ele geçirilen kaçak içkilere el konularak. Olayla ilgili (3) şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.  
Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin kaçak içki üretimine yönelik operasyonlarda 261 şişe kaçak içiki ele geçirilirken 3 kişi gözaltına alındı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca, kaçak içki üretimi ve satışına yönelik yürütülen faaliyetler kapsamında;  Çivril ilçesinde Işıklı Mahallesi'nde bir büfede kaçak içki satışı yapıldığı yönünde elde edilen bilgiler değerlendirilerek, 02 ocak 2017 tarihinde operasyon icra edildi.

 

Bu kapsamda; adli makamlardan alınan arama kararına istinaden büfede ve şüphelilere ait çivril ilçe merkezinde bulunan bir depoda yapılan aramada; 237 şişe kaçak rakı, 19 şişe kaçak votka, 5 şişe kaçak viski olmak üzere toplam 261 şişe kaçak içki ele geçirildi.              

 

 

            

Yapılan incelemelerde şişeler de ve kapakların üzerinde bulunan tekel bandrollerinin de sahte olduğu tespit edildi.

 

Ele geçirilen kaçak içkilere el konularak. Olayla ilgili (3) şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.