Jandarmadan Şafak Operasyonu

DENİZLİ 19.01.2017 - 12:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Jandarmadan Şafak Operasyonu

Uyuşturucu Maddeler İle Mücadele Çalışmalarına Aralıksız Olarak Devam Etti

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Görevlileri, Çivril İlçe Merkezi Ve Mahallelerinde 17 Ocak 2017 Günü Sabahın Çok Erken Saatinde (9) Ayrı Adreste, Çivril İlçe Jandarma Komutanlığı, Kom, İstihbarat Şube Müdürlüğü Ve Uyuşturucu Madde Arama Köpeği (Evlat)’In Da Katılımı İle Eş Zamanlı Olarak Operasyon Yapıldı. Yapılan Operasyonda (10) Şüpheli Yakalandı. Yakalanan Şüphelilerin Adreslerinde Yapılan Arama Neticesinde Satışa Hazır Şekilde Paketlenmiş; (32) Gr Eroin  (710) Gram Esrar (3) Adet Ruhsatsız Av Tüfeği Ele Geçirildi.  Ele Geçirilen Uyuşturucu Madde Ve Ruhsatsız Av Tüfeklerine El Koyan Jandarma, Yakalanan (10) Şüpheliyi Gözaltına Alarak Adli İşlem Yapıldı.
Uyuşturucu Maddeler İle Mücadele Çalışmalarına Aralıksız Olarak Devam Etti

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Görevlileri, Çivril İlçe Merkezi Ve Mahallelerinde 17 Ocak 2017 Günü Sabahın Çok Erken Saatinde (9) Ayrı Adreste, Çivril İlçe Jandarma Komutanlığı, Kom, İstihbarat Şube Müdürlüğü Ve Uyuşturucu Madde Arama Köpeği (Evlat)’In Da Katılımı İle Eş Zamanlı Olarak Operasyon Yapıldı.


Yapılan Operasyonda (10) Şüpheli Yakalandı. Yakalanan Şüphelilerin Adreslerinde Yapılan Arama Neticesinde Satışa Hazır Şekilde Paketlenmiş;


(32) Gr Eroin 


(710) Gram Esrar


(3) Adet Ruhsatsız Av Tüfeği Ele Geçirildi. 


Ele Geçirilen Uyuşturucu Madde Ve Ruhsatsız Av Tüfeklerine El Koyan Jandarma, Yakalanan (10) Şüpheliyi Gözaltına Alarak Adli İşlem Yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.