Judocular Yarı Final Biletini Aldı

SPOR 24.01.2017 - 07:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Judocular Yarı Final Biletini Aldı

Ana Lig yarışmalarında hafta sonu Kütahya’da sahne alan Denizlili Judocular, erkeklerde üçüncü, kızlarda beşinci olarak yarı finale adını yazdırdı.

Sporu tabana yaygınlaştırmak, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturmak için Spor Genel Müdürlüğü tarafından yıllardır uygulanan Anadolu Yıldızlar Ligi tüm hızıyla devam ediyor. Proje ile Türk sporunda sürdürülebilir, üretken ve başarılı bir sistem oluşturarak, yeni yeteneklerin keşfedilmesi amaçlanıyor.   JUDOCULAR BİLETİ KAPTI   Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Ege Grubu karmaları 20-22 Ocak tarihlerinde Kütahya’da tatamiye çıktı. 10 ilden 200’e yakın sporcunun mücadele ettiği grup yarışmasında ilk altıya girenler yarı finale gitmeye hak kazandı.   Denizli Karması Judo takımı 8 bayan, 9 erkek sporcuyla katıldığı yarışmada erkeklerde üçüncü, kızlarda 5. olarak 28-30 Şubat tarihlerinde Kocaeli’de yapılacak yarı finallere adını yazdırdı. .   Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları verildi.    
Ana Lig yarışmalarında hafta sonu Kütahya’da sahne alan Denizlili Judocular, erkeklerde üçüncü, kızlarda beşinci olarak yarı finale adını yazdırdı.

Sporu tabana yaygınlaştırmak, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturmak için Spor Genel Müdürlüğü tarafından yıllardır uygulanan Anadolu Yıldızlar Ligi tüm hızıyla devam ediyor. Proje ile Türk sporunda sürdürülebilir, üretken ve başarılı bir sistem oluşturarak, yeni yeteneklerin keşfedilmesi amaçlanıyor.

 

JUDOCULAR BİLETİ KAPTI

 

Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Ege Grubu karmaları 20-22 Ocak tarihlerinde Kütahya’da tatamiye çıktı. 10 ilden 200’e yakın sporcunun mücadele ettiği grup yarışmasında ilk altıya girenler yarı finale gitmeye hak kazandı.

 

Denizli Karması Judo takımı 8 bayan, 9 erkek sporcuyla katıldığı yarışmada erkeklerde üçüncü, kızlarda 5. olarak 28-30 Şubat tarihlerinde Kocaeli’de yapılacak yarı finallere adını yazdırdı. .

 

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları verildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.