Kaçakları yakalamak için özel ekip kuruldu

ASAYİŞ 23.06.2020 - 07:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kaçakları yakalamak için özel ekip kuruldu

Denizli’de, hakkında arama kararı olan ve kesinleşmiş hapis cezası olan iki şahıs kurulan özel ekiple yakalanan şahıslar tutuklandı. Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahsılar Büro Amirliğince kurulan özel ekip uzun zamandır aranan iki şahsı yönelik operasyon düzenledi. Kurulan özel ekip, resmi belgede sahtecilik suçundan 5 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olan ve vergi usul ve kanuna muhalefet suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş iki şahıs düzenlenen operasyonda kıskıvrak yakalandı.   Gözaltına alınan iki şahıs emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Denizli’de, hakkında arama kararı olan ve kesinleşmiş hapis cezası olan iki şahıs kurulan özel ekiple yakalanan şahıslar tutuklandı.


Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahsılar Büro Amirliğince kurulan özel ekip uzun zamandır aranan iki şahsı yönelik operasyon düzenledi. Kurulan özel ekip, resmi belgede sahtecilik suçundan 5 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olan ve vergi usul ve kanuna muhalefet suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş iki şahıs düzenlenen operasyonda kıskıvrak yakalandı.

 

Gözaltına alınan iki şahıs emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.