Kayıp genç kız evine geri döndü

DENİZLİ 15.10.2018 - 09:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kayıp genç kız evine geri döndü

Denizli Honaz İlçesi’nde Cumartesi günü evden çıkan ve bir daha haber alınamayan 15 yaşındaki genç kızdan sevindirici haber geldi.   Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi’nde Cumartesi günü sabah 08:00'da ekmek almak için evden çıkan 15 yaşındaki Serap Yıkılmaz'dan bir daha haber alınamadı. Ailesinin aramalarına rağmen bulunamayan genç kızın yakınları, emniyet güçlerine haber verdikten sonra sosyal medya aracılığı ile vatandaşlardan yardım istedi.   Serap, dün gece eve geri dönerek kaybolmasından dolayı korku ve panik yaşayan ailesinin yüreğine su serpti. Genç kızın ailesine kızdığı için bir arkadaşında kaldığı belirtildi.

Denizli Honaz İlçesi’nde Cumartesi günü evden çıkan ve bir daha haber alınamayan 15 yaşındaki genç kızdan sevindirici haber geldi.

 

Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi’nde Cumartesi günü sabah 08:00'da ekmek almak için evden çıkan 15 yaşındaki Serap Yıkılmaz'dan bir daha haber alınamadı. Ailesinin aramalarına rağmen bulunamayan genç kızın yakınları, emniyet güçlerine haber verdikten sonra sosyal medya aracılığı ile vatandaşlardan yardım istedi.

 

Serap, dün gece eve geri dönerek kaybolmasından dolayı korku ve panik yaşayan ailesinin yüreğine su serpti. Genç kızın ailesine kızdığı için bir arkadaşında kaldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.