Kayıp olan kadının arama çalışmaları Uşak'ta devam ediyor

ASAYİŞ 05.02.2021 - 11:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Kayıp olan kadının arama çalışmaları Uşak'ta devam ediyor

Denizli’nin Bekilli İlçesi’nde önceki gün köpeği ile birlikte spor yapmak amacıyla yürüyüşe çıkan ve Uşak’ta bulunan 51 yaşındaki kadın ekipler tarafından garaja bırakıldıktan sonra ortadan kayboldu.  Dün bulundu denilen kadını AFAD ve Jandarma ekipleri Sivaslı ilçesi, Selçikler mahallesinde aramaya devam ediyor.   Denizli’nin Bekilli ilçesinde 51 yaşındaki Fatma Yanık, köpeğiyle spor yapmak için dışarıya çıktı. Yanında telefonu bulunmayan Yanık’tan aile yakınları haber alamayınca 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine Fatma Yanık için polis, jandarma ve arama kurtarma ekipleri çalışmaları başlattı.   Fatma Yanık’ın dün bulunduğu haberlerinin yapılmasının ardından, Yanık’ın oğlu Ender Maruf Yalçın haber merkezimize ulaşarak “Annem henüz bulunmadı. Olayda bir yanlış anlaşılma oldu sanırım” dedi.   JANDARMA GARAJA BIRAKTI   Ender Maruf Yalçın; “Annem sabah saatlerinde köpeğimiz ile birlikte spor yapmak için dışarı çıktı. Daha sonra geri dönmedi. Bizde kayıp ihbarı için 24 saatin geçmemesi üzerine ihbarda bulunmadık. Annem Uşak Karahallı’ya 22 kilometre uzaklıkta bir köyde görülmüş, ağladığını gören vatandaşlar durumu jandarmaya bildirmiş. Olay yerine gelen jandarma ya saldıran annem, daha sonra kadın jandarmanın gelmesi ile sakinleşmiş ve jandarmanın kontrolünde kayıp ihbarı bulunmadığı için, anneme sizi nereye bırakalım denmiş. Annem de Sivaslı otogarına bırakmalarını istemiş ve jandarma ekipleri annemi Sivaslı ilçesi otogarına bırakmışlar. Akşam saat 18.34 sıralarında otogarda güvenlik kameralarında olduğu görüntülerine ulaşıldı.   ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR   Annem Fatma Yanık henüz bulunmadı, AFAD ve arama kurtarma ekipleri annemin en son görüldüğü Sivaslı İlçesi Selçikler Mahallesi’nde arama çalışmalarını sürdürüyor. Annemin herhangi bir problemi yok ancak biz psikolojik sorun yaşadığını ve Alzheimer başlangıcı olduğunu düşünüyoruz.  Annemi gören ve yerini bilenlerin güvenlik güçlerine haber vermesini rica ediyorum” ifadelerini kullandı.

Denizli’nin Bekilli İlçesi’nde önceki gün köpeği ile birlikte spor yapmak amacıyla yürüyüşe çıkan ve Uşak’ta bulunan 51 yaşındaki kadın ekipler tarafından garaja bırakıldıktan sonra ortadan kayboldu.  Dün bulundu denilen kadını AFAD ve Jandarma ekipleri Sivaslı ilçesi, Selçikler mahallesinde aramaya devam ediyor.

 

Denizli’nin Bekilli ilçesinde 51 yaşındaki Fatma Yanık, köpeğiyle spor yapmak için dışarıya çıktı. Yanında telefonu bulunmayan Yanık’tan aile yakınları haber alamayınca 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine Fatma Yanık için polis, jandarma ve arama kurtarma ekipleri çalışmaları başlattı.

 

Fatma Yanık’ın dün bulunduğu haberlerinin yapılmasının ardından, Yanık’ın oğlu Ender Maruf Yalçın haber merkezimize ulaşarak “Annem henüz bulunmadı. Olayda bir yanlış anlaşılma oldu sanırım” dedi.

 

JANDARMA GARAJA BIRAKTI

 

Ender Maruf Yalçın; “Annem sabah saatlerinde köpeğimiz ile birlikte spor yapmak için dışarı çıktı. Daha sonra geri dönmedi. Bizde kayıp ihbarı için 24 saatin geçmemesi üzerine ihbarda bulunmadık. Annem Uşak Karahallı’ya 22 kilometre uzaklıkta bir köyde görülmüş, ağladığını gören vatandaşlar durumu jandarmaya bildirmiş. Olay yerine gelen jandarma ya saldıran annem, daha sonra kadın jandarmanın gelmesi ile sakinleşmiş ve jandarmanın kontrolünde kayıp ihbarı bulunmadığı için, anneme sizi nereye bırakalım denmiş. Annem de Sivaslı otogarına bırakmalarını istemiş ve jandarma ekipleri annemi Sivaslı ilçesi otogarına bırakmışlar. Akşam saat 18.34 sıralarında otogarda güvenlik kameralarında olduğu görüntülerine ulaşıldı.

 

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Annem Fatma Yanık henüz bulunmadı, AFAD ve arama kurtarma ekipleri annemin en son görüldüğü Sivaslı İlçesi Selçikler Mahallesi’nde arama çalışmalarını sürdürüyor. Annemin herhangi bir problemi yok ancak biz psikolojik sorun yaşadığını ve Alzheimer başlangıcı olduğunu düşünüyoruz.  Annemi gören ve yerini bilenlerin güvenlik güçlerine haber vermesini rica ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.