Kaymakam Şanlıer'den Başkan Şevkan'a ziyaret

DENİZLİ 30.12.2016 - 13:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kaymakam Şanlıer'den Başkan Şevkan'a ziyaret

Denizli Acıpayam Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Ali Şanlıer, Başakan Hulisi Şevkan'a iade-i ziyarette bulundu.

Acıpayam’a yeni atanan ve göreve başlayan Kaymakam Ali Şanlıer, kendisine yapılan hoş geldin ziyaretlerinin ardından, ilçedeki kurum ve kuruluşlara iade-i ziyarette bulunuyor.   Ziyaretlerinin ilk ayağı olarak Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ı makamında ziyaret eden Kaymakam Ali Şanlıer, Başkan Şevkan ile ilçe hakkında genel değerlendirmelerde bulundu.Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem ve Belediye Birim Müdürleri ile de tanışarak onlarla bir süre sohbet etti.     Belediye Şeref Defterine de düşüncelerini yazan Şanlıer’e ziyaret sırasında Acıpayam İlçe Jandarma Komutan Vekili Kd. Bşçvş. İlhami Aveli eşlik etti.
Denizli Acıpayam Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Ali Şanlıer, Başakan Hulisi Şevkan'a iade-i ziyarette bulundu.

Acıpayam’a yeni atanan ve göreve başlayan Kaymakam Ali Şanlıer, kendisine yapılan hoş geldin ziyaretlerinin ardından, ilçedeki kurum ve kuruluşlara iade-i ziyarette bulunuyor.

 

Ziyaretlerinin ilk ayağı olarak Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ı makamında ziyaret eden Kaymakam Ali Şanlıer, Başkan Şevkan ile ilçe hakkında genel değerlendirmelerde bulundu.Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem ve Belediye Birim Müdürleri ile de tanışarak onlarla bir süre sohbet etti.

 

 

Belediye Şeref Defterine de düşüncelerini yazan Şanlıer’e ziyaret sırasında Acıpayam İlçe Jandarma Komutan Vekili Kd. Bşçvş. İlhami Aveli eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.