Kırmızı ışıkta duran araca çarptı

ASAYİŞ 21.09.2018 - 12:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kırmızı ışıkta duran araca çarptı

Denizli  Merkezefendi İlçesi'nde ışıklardan geçen otomobil hız ve dikkatsizlik sonucu kırmızı ışıkta bekleyen başka bir otomobile çarptı. Kazada can kaybı ve yaralanma olmazken sürücüler kazayı maddi hasarla atlattı.   Kaza, bugün saat 13:15 sıralarında Sümer Mahallesi 3. Sanayi Sitesi 25 . Cadde'de meydana geldi.  Okan B. yönetimindeki 20 BB 254 plakalı otomobil kırmızı ışıkta beklerken neye uğradığını şaşırdı. Akçeşme Caddesi'nden ışıklardan geçmeye çalışan 20 VF 158 plakalı otomobil sürücüsünün aşırı hız ve dikkatsiz bir şekilde geçişi esnasında virajı alamayınca aracı kaydırdı. Karşı yönde trafik ışıklarından bekleyen araca çarptı.   Kırmızı ışıkta bekleyen Okan B. ve yanındaki arkadaşı bir anda neye uğradığını şaşırdı. Kazada herhangi bir yaralanma yaşanmazken her iki araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi.            

Denizli  Merkezefendi İlçesi'nde ışıklardan geçen otomobil hız ve dikkatsizlik sonucu kırmızı ışıkta bekleyen başka bir otomobile çarptı. Kazada can kaybı ve yaralanma olmazken sürücüler kazayı maddi hasarla atlattı.

 

Kaza, bugün saat 13:15 sıralarında Sümer Mahallesi 3. Sanayi Sitesi 25 . Cadde'de meydana geldi.  Okan B. yönetimindeki 20 BB 254 plakalı otomobil kırmızı ışıkta beklerken neye uğradığını şaşırdı. Akçeşme Caddesi'nden ışıklardan geçmeye çalışan 20 VF 158 plakalı otomobil sürücüsünün aşırı hız ve dikkatsiz bir şekilde geçişi esnasında virajı alamayınca aracı kaydırdı. Karşı yönde trafik ışıklarından bekleyen araca çarptı.

 

Kırmızı ışıkta bekleyen Okan B. ve yanındaki arkadaşı bir anda neye uğradığını şaşırdı. Kazada herhangi bir yaralanma yaşanmazken her iki araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.