“Kitabımla her yere” deyip Emecik Kanyonu’na gittiler

YAŞAM 10.10.2018 - 11:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

“Kitabımla her yere” deyip Emecik Kanyonu’na gittiler

Çameli İlçesi okullarından Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri, öğrencileri ve aileleri ile birlikte Emecik Kanyonu’nda Kitap okumanın önemi hususunda farkındalık oluşturmak, öğrencilere kitap okumayı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak, okuduğu kitabın anlama seviyesini görmesini sağlamak, güven duygusunu geliştirmek, sosyal ve kültürel alanda okulunu temsil etme bilincini kazandırmak amacıyla bir araya geldi.     Toplum hizmeti çalışması kapsamında düzenlenen etkinliği, Çameli MTAL İngilizce öğretmeni Ali Hız ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölüm/Alan Şefi Nazlı Kavcar birlikte düzenledi. Etkinliğe Çameli MTAL Okul Müdür Yardımcısı Bayram Taş, öğrencilerden İrem Dev, Sümeyra Yılmaz, Necip Uyaver ve Osman Uyaver katıldı. Okul Yönetimi; doğayla iç içe geçen bu etkinliğin devamının geleceğini, ilerleyen günlerde farklı yerlerde gönüllü öğrenci ve velilerle kitap okumaya devam edileceğini belirtti.  

Çameli İlçesi okullarından Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri, öğrencileri ve aileleri ile birlikte Emecik Kanyonu’nda Kitap okumanın önemi hususunda farkındalık oluşturmak, öğrencilere kitap okumayı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak, okuduğu kitabın anlama seviyesini görmesini sağlamak, güven duygusunu geliştirmek, sosyal ve kültürel alanda okulunu temsil etme bilincini kazandırmak amacıyla bir araya geldi.

 

 

Toplum hizmeti çalışması kapsamında düzenlenen etkinliği, Çameli MTAL İngilizce öğretmeni Ali Hız ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölüm/Alan Şefi Nazlı Kavcar birlikte düzenledi. Etkinliğe Çameli MTAL Okul Müdür Yardımcısı Bayram Taş, öğrencilerden İrem Dev, Sümeyra Yılmaz, Necip Uyaver ve Osman Uyaver katıldı.

Okul Yönetimi; doğayla iç içe geçen bu etkinliğin devamının geleceğini, ilerleyen günlerde farklı yerlerde gönüllü öğrenci ve velilerle kitap okumaya devam edileceğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.