Küçük Samed Utku Barak hayatını kaybetti

DENİZLİ 26.02.2019 - 17:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Küçük Samed Utku Barak hayatını kaybetti

DENİZLİ20HABER.COM

Denizli Pamukkale İlçesi’nde okul servisinden inerken aracın çarpması sonucu ağır şekilde yaralanan küçük Utku, 5 günlük hayat mücadelesini kaybetti. Aile en zor kararı verirken küçük Utku’nun organları başkalarında hayat bulacak.   Alınan bilgiye göre, Kayıhan Mahallesi Değirmenönü Caddesi’nde okul servisi ile eve gelen İlkokul 4. Sınıf öğrencisi Samed Utku Barak, (10) servisten inerken başka bir aracın çarpması sonucu ağır şeklide yaralandı. 5 gün önce yaşanan kaza sonrası hastaneye kaldırılan küçük Utku, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.   Dün gerçekleşen beyin ölümünün ardından, bugün baba Barak ile doktorların görüşmesi sonucunda aile en zor kararı vererek, küçük Utku hayata veda etti. Doktorların girişimi ile aile küçük Utku’nun organlarının bağışlanması kararı aldı. Küçük Utku’nun bir çok organı başka bedenlerde yaşayacak.   Küçük Utku’nun organ naklinin gerçekleşmesi işleminin ardından Perşembe günü aileye teslim edileceği belirtildi. Samed Utku Barak’ın küçük bedeni Perşembe günü Kayıhan Mezarlığı’nda toprağa verileceği tahmin ediliyor.
DENİZLİ20HABER.COM

Denizli Pamukkale İlçesi’nde okul servisinden inerken aracın çarpması sonucu ağır şekilde yaralanan küçük Utku, 5 günlük hayat mücadelesini kaybetti. Aile en zor kararı verirken küçük Utku’nun organları başkalarında hayat bulacak.

 

Alınan bilgiye göre, Kayıhan Mahallesi Değirmenönü Caddesi’nde okul servisi ile eve gelen İlkokul 4. Sınıf öğrencisi Samed Utku Barak, (10) servisten inerken başka bir aracın çarpması sonucu ağır şeklide yaralandı. 5 gün önce yaşanan kaza sonrası hastaneye kaldırılan küçük Utku, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

 

Dün gerçekleşen beyin ölümünün ardından, bugün baba Barak ile doktorların görüşmesi sonucunda aile en zor kararı vererek, küçük Utku hayata veda etti. Doktorların girişimi ile aile küçük Utku’nun organlarının bağışlanması kararı aldı. Küçük Utku’nun bir çok organı başka bedenlerde yaşayacak.

 

Küçük Utku’nun organ naklinin gerçekleşmesi işleminin ardından Perşembe günü aileye teslim edileceği belirtildi. Samed Utku Barak’ın küçük bedeni Perşembe günü Kayıhan Mezarlığı’nda toprağa verileceği tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.