Mahalle muhtarı kazada ölümden döndü

ASAYİŞ 11.07.2020 - 09:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Mahalle muhtarı kazada ölümden döndü

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde önüne çıkan köpeğe çarpmamak için kontrolü kaybeden muhtar aracı ile şarampole uçtu. Ölümden dönen muhtar kazayı ucuz atlattı.   Olay, dün saat 10.30 sıralarında Çameli İlçesi Gökçekaya yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çameli Kalınkoz Mahalle Muhtarı Aytekin Erten, 07 VFE 36 plakalı otomobili ile seyir halindeyken önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca kontrolünü kaybetti. Kontrolü kaybeden muhtar yoldan çıkarak şarampolden aşağı yuvarlandı. Kazada muhtar yaralandı.   Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından şarampolden çıkarılan Erten, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonra Çameli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çameli Devlet Hastanesi’nden yapılan ilk müdahalenin ardından Acıpayam’a ardından Denizli Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Muhtar Erten’in durumun iyi olduğu belirtildi.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde önüne çıkan köpeğe çarpmamak için kontrolü kaybeden muhtar aracı ile şarampole uçtu. Ölümden dönen muhtar kazayı ucuz atlattı.

 

Olay, dün saat 10.30 sıralarında Çameli İlçesi Gökçekaya yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çameli Kalınkoz Mahalle Muhtarı Aytekin Erten, 07 VFE 36 plakalı otomobili ile seyir halindeyken önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca kontrolünü kaybetti. Kontrolü kaybeden muhtar yoldan çıkarak şarampolden aşağı yuvarlandı. Kazada muhtar yaralandı.

 

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından şarampolden çıkarılan Erten, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonra Çameli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çameli Devlet Hastanesi’nden yapılan ilk müdahalenin ardından Acıpayam’a ardından Denizli Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Muhtar Erten’in durumun iyi olduğu belirtildi.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.