Meclis üyesinden milletvekilliği açıklaması

SİYASET 04.05.2018 - 12:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Meclis üyesinden milletvekilliği açıklaması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkezefendi Belediye meclis üyesi Süreyya Kaya, kendisine iletilen milletvekili aday adayı olma ısrarlarına karşı bir mesaj yayınladı.   AK Parti Merkezefendi Belediyesi Meclis Üyesi Süreyya Kaya, çevresindeki ve parti içindeki kişiler tarafından milletvekili aday adayı olmalısın söylemlerine karşı, "Rabbim bize yerel de hizmet etmeyi nasip etti, etmeye de devam edeceğim" diyerek milletvekilliğine aday olmayacağını açıkladı.   Kaya'ya kendisine gelen ısrarlar üzerine sosyal hesaplarından  “ Lütfen bana sende milletvekili ol, seni gibilerine ihtiyacımız var demeyin artık.  Kimisi TBMM'de vekil olur, kimisi Denizli'de... Allah bizlere yerelde nasip etti. Bizlerde layıkıyla yerine getirdik, getiriyoruz. Zamanı geldiğinde görevimizi de alnımızın akıyla pakıyla teslim ederiz. Hiç bir Allah'ın kulu, Süreyya benim işimi görmedi demez diyemez. Elimizden geldiğince dilimizin döndüğüne herkese yardımcı olduk, oluyoruz... Kimisi yerelde vekil olur kimi ulusalda, Rabbim de bizlere yerelde nasip etti “ ifadelerini kullanarak hakkında çıkan aday adaylığı konusuna son noktayı koymuş oldu.  

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkezefendi Belediye meclis üyesi Süreyya Kaya, kendisine iletilen milletvekili aday adayı olma ısrarlarına karşı bir mesaj yayınladı.

 

AK Parti Merkezefendi Belediyesi Meclis Üyesi Süreyya Kaya, çevresindeki ve parti içindeki kişiler tarafından milletvekili aday adayı olmalısın söylemlerine karşı, "Rabbim bize yerel de hizmet etmeyi nasip etti, etmeye de devam edeceğim" diyerek milletvekilliğine aday olmayacağını açıkladı.

 

Kaya'ya kendisine gelen ısrarlar üzerine sosyal hesaplarından  “ Lütfen bana sende milletvekili ol, seni gibilerine ihtiyacımız var demeyin artık.  Kimisi TBMM'de vekil olur, kimisi Denizli'de... Allah bizlere yerelde nasip etti. Bizlerde layıkıyla yerine getirdik, getiriyoruz. Zamanı geldiğinde görevimizi de alnımızın akıyla pakıyla teslim ederiz. Hiç bir Allah'ın kulu, Süreyya benim işimi görmedi demez diyemez. Elimizden geldiğince dilimizin döndüğüne herkese yardımcı olduk, oluyoruz... Kimisi yerelde vekil olur kimi ulusalda, Rabbim de bizlere yerelde nasip etti “ ifadelerini kullanarak hakkında çıkan aday adaylığı konusuna son noktayı koymuş oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.