Mekik, Karşıyaka’yı konuk edecek...

SPOR 17.10.2018 - 09:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Mekik, Karşıyaka’yı konuk edecek...

Kızılcabölükspor TFF 3.Lig 2.Grup 8.hafta müsabakasında İzmir temsilcisi Karşıyaka’yı konuk edecek.   Kızılcabölük Stadı’nda saat 15:00’de başlayacak mücadeleyi Zonguldak bölgesi hakemlerinden Eren Gökmen yönetecek.   Şirinköy Stadı’nda son antrenmanını gerçekleştiren Kızılcabölükspor tesislerde toplanarak kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı. Mekik’te Karşıyaka maçı öncesi cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlığı süren Yenal Tuncer forma giyemeyecek.   Daha önce rakibi ile hiç karşılaşmayan Kızılcabölükspor, ilk kez Karşıyaka ile kozlarını paylaşacak.  

Kızılcabölükspor TFF 3.Lig 2.Grup 8.hafta müsabakasında İzmir temsilcisi Karşıyaka’yı konuk edecek.

 

Kızılcabölük Stadı’nda saat 15:00’de başlayacak mücadeleyi Zonguldak bölgesi hakemlerinden Eren Gökmen yönetecek.

 

Şirinköy Stadı’nda son antrenmanını gerçekleştiren Kızılcabölükspor tesislerde toplanarak kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı. Mekik’te Karşıyaka maçı öncesi cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlığı süren Yenal Tuncer forma giyemeyecek.

 

Daha önce rakibi ile hiç karşılaşmayan Kızılcabölükspor, ilk kez Karşıyaka ile kozlarını paylaşacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.