Memişoğlu: Seçim sona erdi işimize bakalım!

GÜNDEM 25.06.2018 - 17:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Memişoğlu: Seçim sona erdi işimize bakalım!

DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu yaptığı yazılı açıklamada, “Seçim nedeniyle uzun zamandır süren piyasalardaki belirsizlik havası sona erdi. Artık hepimiz işimize bakalım” dedi.   Başkan Memişoğlu; “24 Haziran seçimleri ile  uzun zamandır süren piyasalardaki belirsizlik havası sona erdi. Artık hepimiz işimize bakmalı daha fazla üretim daha fazla istihdam daha fazla ihracat için durmaksızın çalışmalıyız. Türkiye olarak  istikrarlı  ve güçlü olmamız sadece bizim için değil dünyadaki ve bölgemizdeki tüm ülke ve insanlar için önemlidir.   Dün ki seçimlerdeki katılım oranı vatandaşlarımızın  demokrasiye olan inancını ve güvenini göstermiştir. Bundan sonraki dönemde daha az bürokrasi ile daha hızlı karar alarak müreffeh ülkeler seviyesine ulaşmak hedefine daha çabuk varacağımıza inancımız tamdır. Seçim sonuçları tüm halkımız için hayırlı olsun” dedi.

DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu yaptığı yazılı açıklamada, “Seçim nedeniyle uzun zamandır süren piyasalardaki belirsizlik havası sona erdi. Artık hepimiz işimize bakalım” dedi.

 

Başkan Memişoğlu; “24 Haziran seçimleri ile  uzun zamandır süren piyasalardaki belirsizlik havası sona erdi. Artık hepimiz işimize bakmalı daha fazla üretim daha fazla istihdam daha fazla ihracat için durmaksızın çalışmalıyız. Türkiye olarak  istikrarlı  ve güçlü olmamız sadece bizim için değil dünyadaki ve bölgemizdeki tüm ülke ve insanlar için önemlidir.

 

Dün ki seçimlerdeki katılım oranı vatandaşlarımızın  demokrasiye olan inancını ve güvenini göstermiştir. Bundan sonraki dönemde daha az bürokrasi ile daha hızlı karar alarak müreffeh ülkeler seviyesine ulaşmak hedefine daha çabuk varacağımıza inancımız tamdır. Seçim sonuçları tüm halkımız için hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.