Meteoroloji'den Denizli için turuncu alarm!

DENİZLİ 11.07.2019 - 10:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Meteoroloji'den Denizli için turuncu alarm!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ve turuncu alarm verilen Denizli’de vatandaşların dikkatli olması istendi.   Denizli’de bugün hava sıcaklığı 24 ila 34 derece arası değişirken, şiddetli rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor. Öğleden sonra etkili olması beklenen hava olayında vatandaşların dikkatli olması uyarısı yapıldı.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada turuncu alarm verilen Denizli için; Hava durumu tehlikelidir. Tahmin edilen meteorolojik hadise sıklıkla görülmemektedir. Hasar ve kayıpların oluşması muhtemeldir. Çok tedbirli olmalı, güncel meteorolojik koşullar ve tahminler takip edilmelidir” ifadeleri yer aldı.   Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelerde, rüzgarın bugün (Perşembe) İç Ege: Denizli, Afyonkarahisar, Uşak ve Kütahya, Göller Yöresi Burdur ve Isparta ile Antalya'nın iç kesimleri, önce güney ve batı zamanla kuzey ve batı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli kuvvetli fırtına şeklinde (50-70 yer yer 90 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın oluşturabileceği çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır açıklaması yapıldı.   Denizli için 5 günlük hava rapor;  

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ve turuncu alarm verilen Denizli’de vatandaşların dikkatli olması istendi.

 

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 24 ila 34 derece arası değişirken, şiddetli rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor. Öğleden sonra etkili olması beklenen hava olayında vatandaşların dikkatli olması uyarısı yapıldı.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada turuncu alarm verilen Denizli için; Hava durumu tehlikelidir. Tahmin edilen meteorolojik hadise sıklıkla görülmemektedir. Hasar ve kayıpların oluşması muhtemeldir. Çok tedbirli olmalı, güncel meteorolojik koşullar ve tahminler takip edilmelidir” ifadeleri yer aldı.

 

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelerde, rüzgarın bugün (Perşembe) İç Ege: Denizli, Afyonkarahisar, Uşak ve Kütahya, Göller Yöresi Burdur ve Isparta ile Antalya'nın iç kesimleri, önce güney ve batı zamanla kuzey ve batı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli kuvvetli fırtına şeklinde (50-70 yer yer 90 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın oluşturabileceği çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır açıklaması yapıldı.

 

Denizli için 5 günlük hava rapor;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.