Milletvekili Sema Ramazanoğlu Hastaneye Koştu

DENİZLİ 28.10.2017 - 09:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Milletvekili Sema Ramazanoğlu Hastaneye Koştu

Denizli  Valisi Hasan Karahan’ın ardından Önceki Dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Denizli Milletvekili  Sema Ramazanoğlu da gazdan zehirlenen çalışanlar ve ailelerini ziyaret ederek onlara geçmiş olsun temennisinde bulundu.    Merkezefendi ilçesinde bir tekstil fabrikasında, doğalgaz dolumu sırasında sızan PHD gazından etkilenerek zehirlenen 68 işçi ziyaretçi akınına uğradı. Denizli Valisi Hasan Karahan’ın ardından Önceki Dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu da gazdan zehirlenen işçileri ve ailelerini ziyaret etti. İşçi ve aileleri ile tek tek ilgilenen Ramazanoğlu, yetkililerden bilgi aldı. Çalışanlara ve ailelerine geçmiş olsun dileğinde bulunan  Ramazanoğlu, “Bu üzücü haberi alır almaz programımı yarıda keserek Denizli’ye geldim. Tüm hastalarımızı hastanelerde ziyaret edip, yetkililerden bilgi aldım. Bu tarz bir olayın tekrar yaşanmamasını diliyorum. Çalışanlarımıza acil şifalar dilerim. Devletimiz, sağlık açısından son derece önemli merhaleler kat etti. Hastalarımız güvenli ellerde. En kısa zamanda sağlıklarına kavuşacaklarından eminim. Bende bir doktor olarak gelişmeleri yakinen takip edeceğim” dedi.          

Denizli  Valisi Hasan Karahan’ın ardından Önceki Dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Denizli Milletvekili  Sema Ramazanoğlu da gazdan zehirlenen çalışanlar ve ailelerini ziyaret ederek onlara geçmiş olsun temennisinde bulundu. 

 

Merkezefendi ilçesinde bir tekstil fabrikasında, doğalgaz dolumu sırasında sızan PHD gazından etkilenerek zehirlenen 68 işçi ziyaretçi akınına uğradı. Denizli Valisi Hasan Karahan’ın ardından Önceki Dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu da gazdan zehirlenen işçileri ve ailelerini ziyaret etti. İşçi ve aileleri ile tek tek ilgilenen Ramazanoğlu, yetkililerden bilgi aldı. Çalışanlara ve ailelerine geçmiş olsun dileğinde bulunan  Ramazanoğlu, “Bu üzücü haberi alır almaz programımı yarıda keserek Denizli’ye geldim. Tüm hastalarımızı hastanelerde ziyaret edip, yetkililerden bilgi aldım. Bu tarz bir olayın tekrar yaşanmamasını diliyorum. Çalışanlarımıza acil şifalar dilerim. Devletimiz, sağlık açısından son derece önemli merhaleler kat etti. Hastalarımız güvenli ellerde. En kısa zamanda sağlıklarına kavuşacaklarından eminim. Bende bir doktor olarak gelişmeleri yakinen takip edeceğim” dedi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.