Minikler ilk kez karne heyecanı yaşadı

EĞİTİM 17.06.2016 - 18:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Minikler ilk kez karne heyecanı yaşadı

denizli haber / denizli 20 haber / Minikler ilk kez karne heyecanı yaşadı

2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılında her okulda olduğu gibi Merkezefendi İlkokulu Anasınıflarında da karne heyecanı yaşandı. Merkezefendi İlkokulu anasınıfı öğrencileri ilk kez karne alma heyecanını yaşadı. 18 öğrencinin güler yüzlü öğretmenleri Zübeyde Bahar’dan karne alarak fotoğraf çektirdiler. Seneye 1. Sınıf olacak öğrenciler öğretmenlerini seneye göremeyecekleri için hüzünlendiler. Öğrenciler karnelerini inceleyerek öğretmenlerinden bol bol dinlenme sözü aldılar. Mezun olan öğrencilerin çocukları gibi olduğunu ifade eden Zübeyde öğretmen, “Onlarla birlkite bir yılı geçirdik. Birlikte güldük birlikte eğlendik. Onların ilk yılı olmasından dolayı sene başında heyecanlıydılar. Kısa süre sonra okula adapta olarak iyi bir öğrenci olmayı başardılar. Seneye 1.sınıf olacaklar, şimdiden onarla başarılar diliyorum. Ailelerine böyle değerli evlatlar yetiştirdikleri için tebrik ediyorum dedi. 
denizli haber / denizli 20 haber / Minikler ilk kez karne heyecanı yaşadı

2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılında her okulda olduğu gibi Merkezefendi İlkokulu Anasınıflarında da karne heyecanı yaşandı.

Merkezefendi İlkokulu anasınıfı öğrencileri ilk kez karne alma heyecanını yaşadı. 18 öğrencinin güler yüzlü öğretmenleri Zübeyde Bahar’dan karne alarak fotoğraf çektirdiler. Seneye 1. Sınıf olacak öğrenciler öğretmenlerini seneye göremeyecekleri için hüzünlendiler. Öğrenciler karnelerini inceleyerek öğretmenlerinden bol bol dinlenme sözü aldılar.

Mezun olan öğrencilerin çocukları gibi olduğunu ifade eden Zübeyde öğretmen, “Onlarla birlkite bir yılı geçirdik. Birlikte güldük birlikte eğlendik. Onların ilk yılı olmasından dolayı sene başında heyecanlıydılar. Kısa süre sonra okula adapta olarak iyi bir öğrenci olmayı başardılar. Seneye 1.sınıf olacaklar, şimdiden onarla başarılar diliyorum. Ailelerine böyle değerli evlatlar yetiştirdikleri için tebrik ediyorum dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.