MİSYONERLİK ve MİSYONERLER

DİĞER 04.11.2016 - 09:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

MİSYONERLİK ve MİSYONERLER

denizli haber / denizli 20 haber / MİSYONERLİK ve MİSYONERLER

Misyoner:  Hristiyanlık dinini yayma gayreti içinde olan kişi ya da kişilere denilir bu kabaca tabir hemen-hemen hepimizin bildiği bir tanımdır. Henüz Hristiyanlığı kabul etmemiş ülkelerde ya da biz Türkler gibi yeniliği açık ülkelerde çeşitli faaliyetler adı altında yürütülen Hristiyanlık propagandasının her türüne “misyonerlik” deniliyor... “misyoner, misyonerlik” bu tarz kelimeleri lise de sözünü, özünü güvendiğim insanlar ile tartışırken dile getirmiştik...   Nasıl mı? Şöyle ki; eskiden Feto Terör örgütünün kanalı olan,” Samanyolu” bana göre tamda bunu yapıyor idi.    YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!
denizli haber / denizli 20 haber / MİSYONERLİK ve MİSYONERLER

Misyoner:  Hristiyanlık dinini yayma gayreti içinde olan kişi ya da kişilere denilir bu kabaca tabir hemen-hemen hepimizin bildiği bir tanımdır. Henüz Hristiyanlığı kabul etmemiş ülkelerde ya da biz Türkler gibi yeniliği açık ülkelerde çeşitli faaliyetler adı altında yürütülen Hristiyanlık propagandasının her türüne “misyonerlik” deniliyor... “misyoner, misyonerlik” bu tarz kelimeleri lise de sözünü, özünü güvendiğim insanlar ile tartışırken dile getirmiştik...

 

Nasıl mı? Şöyle ki; eskiden Feto Terör örgütünün kanalı olan,” Samanyolu” bana göre tamda bunu yapıyor idi. 

 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.