Muammer Özdemir toprağa verildi

DENİZLİ 01.12.2018 - 14:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Muammer Özdemir toprağa verildi

Denizli'de Perşembe günü hayatını kaybeden iş dünyasından Zafer Gazoz'un sahibi Muammer Özdemir bugün toprağa verildi.   Muammer Özdemir Perşembe günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Malezya'da olan kızının gelmesi beklenirken bugün toprağa verilmesi için bekletildi. İş adamının vefat haberi Denizli'de üzüntü ile karşılandı.   Duayen iş adamı  84 yaşındaki Muammer Özdemir'in  cenazesi Zafer Gazozu fabrikasından alınarak Ulu  Cami'ye getirildi. Ulu Cami'de öğle namazının ardında kılınan cenaze namazından sonra Kayıhan Mezarlığı'nda toprağa verildi.     Özedemir'in cenazesine, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli AK Parti Milletvekili Cahit Özkan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, bir çok iş adamı ve siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra ailesi sevenleri ve Denizlili vatandaşlar katıldı.

Denizli'de Perşembe günü hayatını kaybeden iş dünyasından Zafer Gazoz'un sahibi Muammer Özdemir bugün toprağa verildi.

 

Muammer Özdemir Perşembe günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Malezya'da olan kızının gelmesi beklenirken bugün toprağa verilmesi için bekletildi. İş adamının vefat haberi Denizli'de üzüntü ile karşılandı.

 

Duayen iş adamı  84 yaşındaki Muammer Özdemir'in  cenazesi Zafer Gazozu fabrikasından alınarak Ulu  Cami'ye getirildi. Ulu Cami'de öğle namazının ardında kılınan cenaze namazından sonra Kayıhan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

 

 

Özedemir'in cenazesine, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli AK Parti Milletvekili Cahit Özkan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, bir çok iş adamı ve siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra ailesi sevenleri ve Denizlili vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.