Mustafa Üstek: "İlk Puanımızla Tanıştık"

SPOR 28.08.2017 - 09:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Mustafa Üstek: "İlk Puanımızla Tanıştık"

Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Üstek, Eskişehirspor deplasmanında sezonun ilk puanını aldıklarını ve bundan sonraki oynanacak Elazığspor maçını da kazanacaklarını belirtti.

Denizlispor’un zorlu Eskişehirspor deplasmanından 1 puan almasının ardından başkan Mustafa Üstek, futbolculara 2’şer bin TL beraberlik primi dağıtacağını açıkladı.   İlk yarı kötü oynamalarına rağmen ikinci yarı toparlandıklarını ifade eden başkan Üstek, “İlk yarı oynayamadık. İkinci yarı toparlandık. Geriye düştüğünüz maçta 1 puanla deplasmandan ayrılmak iyidir. İyi oldu. Bu sezon üç maçta ilk puanımızla tanıştık” dedi.   Milli maç nedeniyle lige verilecek arada sakatlıkların da düzeleceğini söyleyen başkan Üstek, tam kadro olduklarında gerçek Denizlispor’u herkesin göreceğini kaydetti. Üstek, “Lige verilen ara bize iyi gelecek. Veli, Ziya ve Cenk de takıma dönmüş olacak. Sahamızdaki Elazığspor maçını da kazanacağız” diye konuştu. 
Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Üstek, Eskişehirspor deplasmanında sezonun ilk puanını aldıklarını ve bundan sonraki oynanacak Elazığspor maçını da kazanacaklarını belirtti.

Denizlispor’un zorlu Eskişehirspor deplasmanından 1 puan almasının ardından başkan Mustafa Üstek, futbolculara 2’şer bin TL beraberlik primi dağıtacağını açıkladı.

 

İlk yarı kötü oynamalarına rağmen ikinci yarı toparlandıklarını ifade eden başkan Üstek, “İlk yarı oynayamadık. İkinci yarı toparlandık. Geriye düştüğünüz maçta 1 puanla deplasmandan ayrılmak iyidir. İyi oldu. Bu sezon üç maçta ilk puanımızla tanıştık” dedi.

 

Milli maç nedeniyle lige verilecek arada sakatlıkların da düzeleceğini söyleyen başkan Üstek, tam kadro olduklarında gerçek Denizlispor’u herkesin göreceğini kaydetti. Üstek, “Lige verilen ara bize iyi gelecek. Veli, Ziya ve Cenk de takıma dönmüş olacak. Sahamızdaki Elazığspor maçını da kazanacağız” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.