NATO ÖRGÜTÜNDEN AYRILMAYI TEKLİF EDİYORUM

DİĞER 13.08.2016 - 13:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

NATO ÖRGÜTÜNDEN AYRILMAYI TEKLİF EDİYORUM

İSLAMDA GÜVENLİK VE SAVUNMA PAKTI NATO VE NATO SEKRETERİNİN KÜSTAHLIĞI

Mustafa Yüksel Beyefendi Kardeşim Mickael Simsir’in gönderisini paylaşmış: Nato sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye’yi uyarıyorum. PKK’ya a karşı yürütülen operasyonları durdurun.”, demiş…   Nato İngilizce «Kuzey Atlantik Paktı Teşkilatı» anlamına gelen «North Atlantic Treaty Organization» kelimelerinin kısaltılmışı ve bu adla anılan antlaşmadır. 1949da Birleşik Amerika ile şu devletlerarasında imzalanmıştır: Kanada, Lüksemburg, Hollanda, Norveç, Danimarka, İtalya ve Portekiz. Bunlara 1951'de Türkiye ve Yunanistan, 1954'te de Batı Almanya katılmıştır. Böylece üye sayısı 15'e çıkmıştır. Antlaşmayı imzalayan devletler, «Milletlerin demokrasi ilkeleri ile fert hürriyetlerini ve hukukun hükümranlığı üzerine kurulu hürriyetlerini, ortak miraslarını, uygarlıklarını korumaya,» karar verdiklerini bildirmişlerdir. YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!
İSLAMDA GÜVENLİK VE SAVUNMA PAKTI NATO VE NATO SEKRETERİNİN KÜSTAHLIĞI

Mustafa Yüksel Beyefendi Kardeşim Mickael Simsir’in gönderisini paylaşmış: Nato sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye’yi uyarıyorum. PKK’ya a karşı yürütülen operasyonları durdurun.”, demiş…

 

Nato İngilizce «Kuzey Atlantik Paktı Teşkilatı» anlamına gelen «North Atlantic Treaty Organization» kelimelerinin kısaltılmışı ve bu adla anılan antlaşmadır. 1949da Birleşik Amerika ile şu devletlerarasında imzalanmıştır: Kanada, Lüksemburg, Hollanda, Norveç, Danimarka, İtalya ve Portekiz. Bunlara 1951'de Türkiye ve Yunanistan, 1954'te de Batı Almanya katılmıştır. Böylece üye sayısı 15'e çıkmıştır. Antlaşmayı imzalayan devletler, «Milletlerin demokrasi ilkeleri ile fert hürriyetlerini ve hukukun hükümranlığı üzerine kurulu hürriyetlerini, ortak miraslarını, uygarlıklarını korumaya,» karar verdiklerini bildirmişlerdir.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.